B&B Italia Tabano

Tabano

Ontworpen voor puur zitcomfort en een absolute eyecatcher; de Tabano fauteuil van B&B Italia. Het design is van Patricia Urquiola. De fauteuil is opgebouwd uit twee delen met zeer ruime proporties. De voet van de fauteuil is draaibaar en verkijgbaar in diverse kleuren. Een zeer bijzondere fauteuil die prachtig te combineren is met de verschillende sofa-systemen van B&B Italia maar ook uitstekend geschikt is om solitair te plaatsen.

Lees het verhaal

Open fotogalerij
S
l
u
i
t

Tabano

Ontworpen voor puur zitcomfort en een absolute eyecatcher; de Tabano fauteuil van B&B Italia. Het design is van Patricia Urquiola. De fauteuil is opgebouwd uit twee delen met zeer ruime proporties. De voet van de fauteuil is draaibaar en verkijgbaar in diverse kleuren. Een zeer bijzondere fauteuil die prachtig te combineren is met de verschillende sofa-systemen van B&B Italia maar ook uitstekend geschikt is om solitair te plaatsen. Voor nog meer comfort is er uiteraard een voetenbank beschikbaar. De meubelen zijn verkrijgbaar in de diverse exclusieve ledersoorten van B&B Italia.

Sluit
Patricia Urquiola

Ontworpen door:

Patricia Urquiola

De Spaanse ontwerper Patricia Urquiola is een van de bekendste vrouwelijke designers van deze tijd. Haar ontwerpen zijn functioneel, speels, sensueel en vrijwel altijd geïnspireerd door het leven van alledag. Patricia Urquiola studeerde architectuur aan het Polytechnische Instituut in Madrid en later in Milaan, waar ze in 1989 afstudeerde. Achille Castiglioni, haar mentor aan de Politecnico di Milano, bracht haar passie voor design bij. Haar speelse, maar huiselijke ontwerpen zijn ook opgenomen in de collecties van onder andere B&B Italia, Agape, Kettal, Flos, Foscarini, Kartell, Molteni en Alessi.

Meer over Patricia Urquiola