Minotti Dibbets Rim

  • Dibbets Rim

Offerte aanvragen

Sluit opties

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zou je zo vriendelijk willen zijn de (hierboven) aangegeven velden in te vullen?

Omschrijving

Het nieuwe Dibbets Rim carpet is ontworpen door Rodolfo Dordoni en is verkrijgbaar in drie afmetingen. Het verschil in hoogte tussen de rand en de binnenkant van het tapijt zorgt voor een opvallend effect van diepte. Door het verschil in hoogte wordt tevens de natuurlijke zachtheid geaccentueerd en komt de glans - die de Lyocell vezel kenmerkt - goed naar voren. De Dibbets Rim is verkrijgbaar in maar liefst acht kleuren.

Specificaties

Afmetingen Zie opties (l x b)
Materiaal 100% Lyocell (cellulosevezel)
Optioneel Verkrijgbaar in diverse afmetingen
Optioneel Diverse kleuropties mogelijk
Opmerking Carpet is handgemaakt, totale afmeting kan hierdoor 3 cm variëren

Onderhoud

HORA stelt hoge kwaliteitseisen aan alle producten. Dit is belangrijk omdat we natuurlijk jarenlang willen blijven genieten van onze interieur producten. Daarom selecteren wij ieder merk op kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en slim materiaalgebruik. Desondanks is het belangrijk dat de producten in topconditie worden gehouden om een lange duurzaamheid te waarborgen.

Er zijn diverse specifieke onderhoudsmiddelen en instructies beschikbaar om de producten schoon te maken en te beschermen. We geven hier graag advies over om zo jarenlang te kunnen blijven genieten van onze interieur producten. Wil jij ook graag je producten in topconditie houden? Laat het ons weten en we vertellen je er graag alles over.

Ontdek de Minotti collecties in onze showroom

Showroom bezoeken

Hulp nodig? Stel een vraag of bel 0342-424545

Dibbets Rim
Karpetten

Aanbevolen categorie:

Karpetten

De tijd dat een woon -of slaapkamer alleen gebruikt word om 's avonds de krant te lezen, televisie te kijken of alleen te slapen ligt achter ons en dat zie je terug in de interieurs. Een extra zithoek, een fijne thuiswerkplek,...

Ontdek collecties

Laat je inspireren

Je mag rekenen op een gastvrije ontvangst! Overigens begint je beleving van comfort al als je naar ons onderweg bent. Onze showroom is zeer gemakkelijk te vinden, onderaan de A30. Parkeren kan voor de deur - grátis.

Bezoek onze showroom Maak een afspraak