Wooninspiratie uit Keulen

2016-01-20

Bij Hora zijn we graag op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wooninspiratie: zowel op het gebied van interieur, als outdoor en sleeping. We houden ervan om wooninspiratie op te doen. Bezoekjes aan interieurbeurzen zijn dan ook keer op keer een feest. Vandaag vertel ik je graag welke bijzondere trends en producten we tegenkwamen op IMM Cologne.


Eindeloos variëren met de Rod sofa

Op IMM Cologne in Keulen komt het hele spectrum aan interieur, outdoor en sleeping samen op 280.000 vierkante meter beursvloer. Ruim 1000 designers uit zo’n 50 landen showen hun nieuwe producten en laten zien hoe ze huidige collecties van een upgrade hebben voorzien. Je begrijpt: van zoveel wooninspiratie gaat ons hart sneller kloppen. Al snel werd ons duidelijk dat de Italianen er met hun prachtig vormgegeven stands uitsprongen . Dat maakte ons natuurlijk niet minder enthousiast! Het is immers geen geheim dat we fan zijn van Italiaans design. Merken als MinottiB&B Italia en Porro hebben zich, met hun warme uitstraling en de kunst om sfeer en comfort uitstekend samen te smelten, al lang geleden aan ons bewezen. Zij zijn een kei zijn in hun vak. Dat bevestigden ze in Keulen bijvoorbeeld weer met de Rod sofa van het merk Living Divani. De Rod collectie – ook te bewonderen in onze eigen showroom – bestaat nu uit een enorme variatie van verschillende elementen waardoor elke opstelling helemaal naar wens is samen te stellen. De onderdelen zijn ook nog eens beschikbaar in ondenkbaar veel kleuren, je kunt echt naar hartenlust variëren met de Rod collectie van Living Divani. Zo zagen we op IMM Cologne een enorm uitgebreide opstelling waar je met wel twintig personen kon plaatsnemen!


Het ligcomfort van Jensen

Op het gebied van sleeping werden we in Keulen het meest verrast door Jensen, een Noors merk dat we met veel trots verkopen. Al jarenlang zijn wij groot fan van dit unieke merk. Als je eenmaal op een Jensen bed ligt, zal je begrijpen waarom. Onlangs optimaliseerde Jensen het ligcomfort en we kunnen je vertellen: comfortabeler wordt het niet. Kom het  vooral zelf ervaren in onze Experience Shop! Jensen presenteerde op IMM twee nieuwe hoofdborden met bedtafels. In combinatie met deze hoofdborden krijgen de Jensen bedden een hippe uitstraling.

Oog in oog met de Boma lounge van Kettal

Ook leuk aan zo’n beursbezoek is het spotten van producten die Hora binnenkort gaat verkopen. Zo konden we in Keulen voor het eerst de Boma lounge in het echt bewonderen (en uitproberen!). Deze outdoor lounge van Kettal vind je binnenkort in de showroom van Hora. Uitgevoerd in geheel nieuwe stoffen en óók al zo’n collectie waarbij je dankzij de vele elementen je opstelling helemaal naar wens kun personaliseren. En als het zo ver is, dan helpen we je natuurlijk graag met het maken van een mooie opstelling!

Op zoek naar nog meer wooninspiratie? Bestel ons inspiratieboek of kom eens langs in onze showroom in Barneveld!

 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

BESTEL ONS INSPIRATIEBOEK