Ontdek het kleurenspektakel van Minotti Outdoor in onze showroom

2018-01-16

Onze klanten – en wijzelf eigenlijk ook – zijn gek op de mooie belijning, warme stoffen en prachtige meubels van Minotti. Dit Italiaanse merk biedt volop mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Je kunt je nieuwe aanwinst of interieur dus zo gewaagd maken als je zelf wilt. In onze showroom kon je al kennismaken met de meubels van Minotti voor binnen. Maar we hebben boven nu ook een prachtige presentatie met daarin de outdoormeubelen. En we kunnen je verklappen dat het er prachtig én kleurig uitziet!

Binnen en buiten zijn één geheel

Waarom zou je een prachtig ontwerp niet binnen én buiten neer kunnen zetten? Wij denken dan aan de elegante stoel Colette van Minotti. Deze doet het zowel binnen als buiten perfect dankzij het strakke en luchtige ontwerp. Door het frame te poedercoaten, gaat het niet roesten en kun je ‘m dus ook buiten neerzetten. De kussens hebben waterdichte hoezen aan de binnenkant, waardoor het zitcomfort hetzelfde blijft én een regenbui geen probleem is. Binnen en buiten worden één bij Minotti, zodat je overal kunt genieten van Italiaans design.

Banken speciaal voor buiten

Minotti laat een aantal speciaal geselecteerde items terugkomen in de outdoorcollectie. Dat geldt onder meer voor de marmeren bijzettafels, zoals de strakke Elliot of de Caulfield die matcht met de Colette. Enkel de banken zijn speciaal voor buiten ontworpen. Onze favoriet is de Florida: dankzij de verschillende geometrische vormen en elementen creëer je je eigen zitomgeving. Aan de ene kant van de bank kun je bijvoorbeeld loungen, aan de andere kant kun je bijvoorbeeld eten. Wij zien het al helemaal voor ons!

Van kleur tot vorm: alles compleet naar wens

Een van de interieurtrends voor 2018 is kleur. Dat zien we bij alle merken terug en zeker ook bij de Minotti Outdoor. Nog steeds zijn grijs- en beigetinten populair, maar dit jaar worden ze aangevuld met roestkleuren, legergroen en okergeel. Kies de kleur voor het frame dat bij jou en jouw interieur past. Overigens kun je ook kiezen uit een enorme voorraad stoffen, zodat je echt een meubel op maat krijgt. Halley laat zien welke kleurmogelijkheden Minotti Outdoor biedt. Helemaal trendy zijn ook in 2018 de Ropes. Dit zijn koorden om stoelen en ook bij Minotti vind je deze afwerking in vele kleuren terug, bijvoorbeeld in de vlechtwerken om de ruggen van stoelen. Hoe leuk is het om je eigen, unieke meubel samen te stellen, waar je een aantal weken later lekker op kunt relaxen in de zon!

Afdekhoezen ter bescherming

Voor vrijwel ieder meubel of tafeltje van Minotti Outdoor hebben we praktische afdekhoezen, die beschermen tegen langdurige weersomstandigheden. We raden het gebruik van deze afdekhoezen aan om het gebruik van de meubels gemakkelijker te maken. Dit scheelt enorm in het schoonmaken van de frames en kussens. Bovendien is het heel eenvoudig om die hoes na een bui te verwijderen en direct weer gebruik te kunnen maken van de (droge!) meubels en kussens.

Kom je de nieuwe collectie Minotti Outdoor snel bekijken?

Inmiddels staat de nieuwe collectie van Minotti Outdoor op onze bovenverdieping klaar om gezien te worden. We hebben er een prachtig kleurenspektakel van gemaakt, een ware lust voor het oog! Je moet dit echt komen zien. Wees er ook op tijd bij, zodat je in de zomer al kunt genieten van je nieuwe outdoormeubelen. Minotti levert namelijk maatwerk en de levertijd is gemiddeld acht weken. Dat is niet voor niets, want alles wordt met liefde en vakmanschap speciaal voor jou op maat gemaakt. Daar vertellen we je graag meer over. Hopelijk tot gauw in onze showroom in Barneveld!