4 x interieur inspiratie uit onze showroom

2016-08-24

Wat is er nu leuker dan interieur inspiratie opdoen? Vandaag laten we je wegdromen bij de mooiste producten uit onze showroom!

Natuurlijk genieten we volop van de laatste zomerdagen, maar we kunnen ons ook verheugen op de winter. Want hoe fijn de zomer is, we zien er zeker naar uit om tijdens de koude wintermaanden binnen weg te kruipen tussen de mooiste indoor producten. En we zijn vast niet de enige, want dagelijks komen tientallen bezoekers naar onze showroom om interieur inspiratie op te doen. Kun je ook wel wat wooninspiratie gebruiken? Lees dan snel verder!

Interieur inspiratie: Minotti Collar

Als je ons een beetje kent, weet je: bij Hora zijn we dol op Italiaans design. Italiaans design staat voor de perfecte harmonie tussen traditie en technologie; puur vakmanschap in combinatie met de hoogst haalbare kwaliteit. Het merk Minotti is hier het ultieme voorbeeld van. Neem de Collar collectie: één van de nieuwe creaties van designer Rodolfo Dordoni voor Minotti en een unieke mix tussen design en functie. De collectie bestaat uit oneindig veel mogelijkheden in zitelementen waarbij elke rug -en armsteun verstelbaar is in drie standen. Het design van deze verstelbare leuningen is revolutionair en zul je elders niet vaak tegenkomen omdat Minotti er een patent op heeft.

Interieur inspiratie B&B Italia Husk

B&B Italia is de wereldleider in de sector van design meubelen voor interieur en exterieur. De collectie weerspiegelt de successen in de geschiedenis van het Italiaanse design. Op dit moment is de HUSK serie de meest succesvolle serie van het Italiaanse topmerk. Klanten lopen deze fauteuil vaak in eerste instantie voorbij, maar wanneer ik ze vertel hoe veelzijdig de Armchair is en hoe je dankzij de vele elementen, stoffen en kleuren eindeloos kunt variëren is het negen van de tien keer liefde op het tweede gezicht. De collectie heeft naast fauteuils ook sofa's, eetstoelen, voetenbanken, bedden, bijzettafels en zelfs buitenmeubilair in het gamma. De karakteristieke poten (vaak draaibaar) onder de Husk meubelen geven de meubelen een luchtige uitstraling waardoor ze toepasbaar zijn in elk interieur.

Interieur inspiratie: Living Divani Off Cut

Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe: dit zijn de onderscheidende kenmerken van Living Divani, een dynamisch en levendig Italiaans familiebedrijf.  Onze showroom staat vol met de mooiste producten van dit merk, maar één van de grootste eyecatchers is misschien wel de Off Cut kast. De kasten worden gemaakt van tientallen massief houten latjes, vaak reststukken van andere meubelen. De schappen zijn gemaakt van glas of hout naar keuze. De open look van Off Cut spreekt tot de verbeelding en maakt een statement in je interieur. 


Interieur inspiratie: Eames chair

Vitra is een Zwitsers bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren. Iets waar we ons als designliefhebbers natuurlijk volledig in kunnen vinden. Veel designs van Vitra zijn sinds de jaren '50 uitgegroeid tot wereldberoemde klassiekers. Bijvoorbeeld de Eames Plastic Chair, misschien wel de bekendste designersstoel van dit moment. De Eames Plastic Chairs, door Charles en Ray Eames ontworpen als de allereerste industrieel geproduceerde stoelen, worden gerekend tot de belangrijkste meubelontwerpen van de twintigste eeuw. De mogelijkheid om oneindig te variëren speelt een grote rol in het succes van deze collectie. Niet voor niets een tijdeloze klassieker, dus!

Interieur inspiratie op 3.500 m2

Kom vooral real life interieur inspiratie op doen in onze 3.500 m2 showroom. We laten je graag kennismaken met het beste op het gebied van OUTDOORINTERIOR & SLEEPING. Onze showroom is gemakkelijk te vinden, onderaan de snelweg A30, midden in Nederland.

 

BEKIJK DE HELE INDOOR COLLECTIE

BESTEL ONS INSPIRATIEBOEK

BEZOEK DE SHOWROOM