Minotti Andersen Sofa 3-Seater

  • Andersen Sofa 3-Seater

Offerte aanvragen

Sluit opties

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zou je zo vriendelijk willen zijn de (hierboven) aangegeven velden in te vullen?

Omschrijving

De Andersen collectie, ontworpen door Rodolfo Dordoni, bestaat uit een enorme 'familie' meubelen met oneindig veel mogelijkheden. De Andersen collectie staat bekend als één van de meest comfortabele sofa's van Minotti. De schoonheid van Andersen kenmerkt zich door de zeer uitgebalanceerde proporties, harmonieuze lijnen en perfecte details. Met name de massief aluminium onderframes springen in het oog door de bijna zachte 'glossy' finish. De collectie herbergt meerdere productlijnen als: Andersen, Andersen Line en Andersen Slim. De collectie is verkrijgbaar in allerlei exclusieve stoffen en ledersoorten van Minotti.

Specificaties

Lengte 288 cm
Diepte 103 cm
Hoogte 82 cm
Zithoogte 42 cm
Materiaal

Frame: houten sandwichpaneel
Frame afwerking: metaal met pewter painted afwerking
Poten: metaal met glossy pewter painted afwerking
Zit: polyurethaan schuim
Kussens zitoppervlak: polyurethaan schuim en ganzendons
Kussens rug: ganzendons
Armleuningen: ganzendons
Glijders: zacht, krasbestendig rubber
Bekleding: stof of leder

Optioneel Andere stoffen en/of ledersoorten op aanvraag
Opmerking Deze compositie bestaat uit:
1x sofa 288 cm
3x zitkussens

Onderhoud

HORA stelt hoge kwaliteitseisen aan alle producten. Dit is belangrijk omdat we natuurlijk jarenlang willen blijven genieten van onze interieur producten. Daarom selecteren wij ieder merk op kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en slim materiaalgebruik. Desondanks is het belangrijk dat de producten in topconditie worden gehouden om een lange duurzaamheid te waarborgen.

Er zijn diverse specifieke onderhoudsmiddelen en instructies beschikbaar om de producten schoon te maken en te beschermen. We geven hier graag advies over om zo jarenlang te kunnen blijven genieten van onze interieur producten. Wil jij ook graag je producten in topconditie houden? Laat het ons weten en we vertellen je er graag alles over.

Ontdek de Minotti collecties in onze showroom

Showroom bezoeken

Hulp nodig? Stel een vraag of bel 0342-424545

Andersen Sofa 3-Seater
Sofas

Aanbevolen categorie:

Sofas

Onze collectie exclusieve sofa's bestaat uit de absolute top van de Italiaanse design meubelen. Met onze collectie comfortabele banken is je woonkamer een echt verlengstuk van je persoonlijkheid. Onze design...

Ontdek collecties

Laat je inspireren

Je mag rekenen op een gastvrije ontvangst! Overigens begint je beleving van comfort al als je naar ons onderweg bent. Onze showroom is zeer gemakkelijk te vinden, onderaan de A30. Parkeren kan voor de deur - grátis.

Bezoek onze showroom Maak een afspraak