Zeno Making Life Beautiful

  • Zeno
  • Zeno
  • Zeno
  • Zeno
  • Zeno

Je wilt van het leven genieten, de mensen van ZENO creëren producten die daarbij helpen. Een grote collectie buitenhaarden en houtopslagen om lekker warm te blijven of juist schitterende zonnezeilen om heerlijk koel te blijven! Zinnige producten in een onconventionele vormgeving, waardoor ze ook mooi zijn op momenten dat je ze niet gebruikt. En ze zijn gemaakt van eerlijke, duurzame materialen, om lang met je mee te leven.
 

Zeno collectie

Barro

Zeno
Barro

Tuinhaard Barro

€ 2.760,00

details

Tubo

Zeno
Tubo

Tuinhaard Tubo

€ 1.755,00

details
Retta Solitair

Tuinhaard Retta Solitair

€ 2.490,00

details

Goccia

Zeno
Goccia

Tuinhaard Goccia

€ 1.240,00

details

Canoa

Zeno
Canoa

Tuinhaard Canoa

€ 1.625,00

details

Quadrato

Zeno
Quadrato

Tuinhaard Quadrato

€ 1.695,00

details

Colonna

Zeno
Colonna

Tuinhaard Colonna

€ 1.230,00

details

Canoa

Zeno
Canoa

Houtopslag Canoa

€ 940,00

details

Quadrato

Zeno
Quadrato

Houtopslag Quadrato

€ 860,00

details
Garden Divider

Garden Divider 200x200x42 cm (verschillende maten mogelijk)

details

ZENO THE STORY

 

ZENO Products is een Nederlans merk wat in 1997 is opgericht door Dens van Laarhoven. Zijn passie voor vuur is vertaald in een bijzondere collectie buitenhaarden van Cortenstaal. Door de jaren heen is de collectie steeds groter geworden door de groeiende vraag van de consument. ZENO haarden worden ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen en door het materiaalgebruik hebben ZENO haarden een optimaal rendement.

 

 

 

Collectie

De tuinhaarden van ZENO Products® zijn gemaakt van Cortenstaal en zeer geschikt als terrasverwarming. Cortenstaal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine kleur en stopt het verder roesten. De haarden zijn vrij te plaatsen in de tuin, op het terras of indien mogelijk onder een afdak of veranda. Door het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren. De haarden zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat waarop een ZENO Grill kan worden geplaatst. Zo kan op het terras een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle BBQ. Iedere haard is voorzien van een aslade en een dubbele achterwand. Op aanvraag ook verkrijgbaar met een propaangasblok of Bio-Ethanol brander waardoor de openhaarden ook binnen te gebruiken zijn.

 

 

 

De laatste jaren is de ZENO collectie verder uitgebreid met o.a. zonnezeilen van Aeronautec. Dit maatwerk schaduwsysteem kan moeiteloos in iedere situatie toegepast worden. Een prachtige schaduwmaker voor de tuin, praktisch maar ook erg fraai om naar te kijken.

 

 

ZENO & HORA

ZENO is een enthousiast en jong merk wat altijd graag wil meedenken met onze klant. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid onze klanten een advies op maat te geven. De stoere buitenhaarden, houtopslagen en accessoires van ZENO passen perfect bij het enorme productaanbod wat we hebben. We tonen de ZENO collectie online waar je alle producten eventueel gelijk kunt bestellen maar ook in onze showroom zul je een ruime selectie tuinhaarden e.d. vinden. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden, welkom!

 

zeno making life beautiful

Zeno

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken