Toan Nguyen From Paris with love

 • Toan Nguyen

Toan Nguyen is geboren in Parijs in 1969 en studeerde af op de Industrial Design bij ENSCI-Les Ateliers in Parijs, in 1995.
Na ervaringen in diverse designstudio's in Parijs, Barcelona en Milaan en na 10 jaar samenwerking met de bekende ontwerper Antonio Citterio heeft Toan ontworpen voor vele merken Axor-Hansgrohe, B&B Italia, Flos, Fusital, Guzzini, Iittala, Kartell, Metalco, Skantherm, Vitra en Dedon. Toan Nguyen begon in 2008 zijn eigen designtudio in Milaan en heeft diverse internationale designprijzen gewonnen.
 

 

 

Toan Nguyen collectie

bekijk nieuwe collectie toon alles

Filters

categorie

productsoort

meer filters

kleur

materiaal

meer filters

formaat ligbed

Filters

Wa

Dedon
Wa

DEDON Wa, een diningcollectie met ongebruikelijke verfijning. Toan Nguyen, de designer die bekend staat om zijn technisch meesterschap en verfijnde hedendaagse sensibiliteit, bedacht de WA collectie. Wa heeft karakteristieke lijnen en dynamische vormen met een zeer hoog zitcomfort.

details
 • Wa armchair
 • Wa armchair
 • Wa dining table
 • Wa dining table

Mu

Dedon
Mu

De Mu collectie van Dedon staat nu al bekend als één van de best zittende loungeseries die er zijn. Het design is van Toan Nguyen heeft geresulteerd in een tijdloos meubel in een internationale stijl. Een aluminium frame met gegoten poten vormt de basis van deze collectie.

details
 • Mu lounge chair
 • Mu left module
 • Mu right module
 • Mu left module XXL

Lou

Dedon
Lou

De Lou collectie van het Duitse topmerk DEDON is met name bijzonder door de absolute perfectie in het vlechtwerk van deze buitenmeubelen. Designer Toan Nguyen heeft vloeiende, organische vormen omgezet naar een ultieme lounge met een tijdloze uitstraling.

details
 • Lou Lounge chair
 • Lou Center module
 • Lou Left module
 • Lou Right module

toan nguyen meet the designer

 

Een scherp gevoel van de trends en ontwikkelingen in de samenleving en het milieu: dit is een typische kenmerk van designer Toan Nguyen. Met zijn eigen designstudio, de Toan Nguyen Studio ontwerpt hij producten die het hedendaagse een tijdloze vorm geven.

Toan Nguyen werd geboren in Parijs in 1969 en studeerde af als industrieel ontwerper aan de ENSCI - Les Ateliers in Parijs in 1995. Nguyen heeft ervaringen opgedaan in zijn werk voor verschillende designstudio's in Parijs, Barcelona en Madrid. Vanaf 1998 werkte hij ongeveer 10 jaar samen met Antonio Citterio als Design Director en Design Partner. Gedurende deze tijd ontwerpt hij voor merken zoals B&B Italia, Flos, Fusital, Guzzini, Iittala, Kartell, Technogym en Vitra.

 In 2008 heeft Toan Nguyen zijn eigen ontwerpstudio opgericht in Milaan. De multidisciplinaire Toan Nguyen studio is gespecialiseerd in ontwerp en ontwikkeling van producten in verschillende sectoren, van meubels tot technologische producten. De partners van de ontwerpstudio zijn toonaangevende bedrijven uit Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten, met merken als Accademia, Dedon, Fendi Casa, Lema, Moroso, Urmet Group, Varaschin, Viccarbe, Walter Knoll en Laufen. Samen met Laufen heeft Toan Nguyen de opmerkelijke, innovatieve, waterbesparende urinoir Antero en de urinoir divider Cinto ontwikkeld.

 

 

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons