Sealy Whatever you do in bed, Sealy supports it

  • Sealy
  • Sealy
  • Sealy

Sealy werkt tegenwoordig al drie decennia lang aan de missie om iedereen over de hele wereld een betere nachtrust te bieden. Het begon allemaa in 1881 in het Amerikaanse stadje Sealy. Daniel Haynes, uitvinder van katoen-ontpittingsmachines, maakte op verzoek een katoen gevulde matras. Vervolgens nam in de loop der tijd de verkoop exponentieel toe. Hierdoor kon Sealy steeds meer innoveren met diverse patenten tot gevolg. Sealy wil en zal nog jaren lang deze traditie voortzetten om ook jou een betere nachtrust te bieden.

Sealy collectie

Sealy Hybrid Classic

Sealy Hybrid Classic

€ 748,00

details
Sealy Hybrid Plush

Sealy Hybrid Plush

€ 848,00

details
Sealy Hybrid Ultra Plush

Sealy Hybrid Ultra Plush

€ 898,00

details
Hybrid Hoofdkussen

Hybrid Hoofdkussen

€ 89,00

details
Hybrid verstelbare bedbodem

Sealy Hybrid verstelbare bedbodem

€ 998,00

details
Hybrid vlakke bedbodem

Sealy Hybrid vlakke bedbodem

€ 398,00

details
Hybrid Foundation

Sealy Hybrid Foundation

€ 398,00

details
Sealy Standard

Compleet bed Sealy met hoofdbord Standard 180x200 cm (andere maten mogelijk)

€ 3.240,00

details

Sealy Dots

Sealy
Sealy Dots

Compleet bed Sealy met hoofdbord Dots 180x200 cm (andere maten mogelijk)

€ 3.340,00

details
Sealy Hybrid

2x Sealy 90 x 210 cm met vlakke bodem en hoofdkussens

Van € 2.999,00 € 1.500,00

details

Sealy the story

 

Sealy, een geschiedenis die in 1881 in het Amerikaanse stadje Sealy in de staat Texas begon, toen Daniel Haynes, maker van ontpittingsmachines, op verzoek een met katoen gevulde matras ging maken voor famlilieleden. Doordat de matrassenverkoop na een tijdje exponentieel toenam, kon Sealy steeds meer innoveren, met diverse patenten tot gevolg. Een van de innovaties was een machine die katoen kon samenpersen. Vijftien jaar later verkocht Haynes zijn patenten aan een Texaans bedrijf dat Sealy beroemd zou maken. Kort daarna lanceerde reclameman Earl Edwards de slogan; "Slapen op een Sealy is als slapen op een wolk." En daarmee werden de Sealy-matrassen een nationaal fenomeen. In 1920 had Sealy al 23 fabrieken in diverse regio's.

 

Logo Sealy vanaf 1906

 

Zelfs tijdens de zware economische crisis in de jaren dertig toen het erg slecht ging in de matrassen indrustrie wist Sealy het hoofd boven water te houden. Sealy zette zelfs een nieuw product op de markt; de knoopvrije binnenvering, maar daar bleef het niet bij. Sealy werkte ook in de daarop volgende decennia verder aan hun missie om iedereen in de wereld een betere nachtrust te bieden. Een van de mijlpalen was de introductie van de Sealy Posturepedic-matras in de Verenigde Staten. Ook was Sealy het eerste matrassenbedrijf dat adverteerde met een kingsize bed. Er werd een orthopedische adviesraad ingesteld, de binnenveringspiraal en de boxspring werden opnieuw uitgevonden en er werden patenten aangevraagd voor diverse baanbrekende technologieën. Deze lijst groeit nog steeds. Sealy ondersteunt nu al drie decennia lang mensen over de hele wereld en deze traditie wil Sealy nog jarenlang voortzetten. Het hoofdkantoor staat in Trinity, Verenigde Staten, maar de matrassen worden tegenwoordig in al meer dan 60 landen verkocht.

 

Visie

Voor Sealy is het belangrijk dat een matras de juiste ondersteuning biedt aan de rug. Sealy kwam in 1950 daarom ook met de Posturepedic. In die tijd was dit de enige industrie in de Verenigde Staten gericht op goede ondersteuning in de rug. Niet alleen de ondersteuning is belangrijk bij Sealy. Bij Sealy is een matras veel meer dan alleen een slaapplek. Het is een horizontale leefruimte om te leven, genieten en te ontspannen. De nieuwe matrassen zijn daarom speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van het plezier van het hele gezin.

 

 

 

Whatever you do in bed, Sealy supports it.

Sealy

© 2017 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken