Röshults Swedish Craftsmanship

 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults

Röshults verenigt modern Scandinavisch design met tijdloos design. Echt vakmanschap en smaakvolle eenvoud gaan hier hand in hand. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats.

 

Röshults collectie

Outdoor Kitchen

Röshults
Outdoor Kitchen

De Röshults buitenkeuken collectie omvat een serie barbecues, keuken meubilair en accessoires dat Scandinavisch design en functionaliteit combineert met zuivere architectonische lijnen. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats.

details
 • BBQ Grill 120
 • BBQ Grill 220
 • BBQ Grill 320
 • BBQ Grill 320 RVS
Kitchen Accessoires

Röshults heeft een uitgebreide collectie accessoires beschikbaar die volledig zijn afgestemd op de Outdoor Kitchen collectie van dit Zweedse merk. Hiermee bereid je gemakkelijk de mooiste gerechten. Maak je buitenkeuken helemaal compleet en geniet van het echte culinaire buitenleven!

details
 • Lid
 • Wind Shield
 • Work Plate
 • Charcoal Fuel Holder

Outdoor Furniture

Röshults
Outdoor Furniture

Slanke lijnen, moderniteit en uiterst comfortabel, dit zijn slechts enkele kenmerken van de Röshults Outdoor Furniture collectie. De ambachtelijke werkwijze en het gebruik van duurzame materialen benadrukken het vakmanschap van Röshults. De veelzijdige Outdoor Furniture collectie omvat onder andere sofa's, eetstoelen, loungemeubilair, plantenbakken en eettafels. Alle producten zijn dusdanig op elkaar afgestemd, dat ze prachtig met elkaar te combineren zijn. Het bijzondere aan de Röshults collecties is dat het strakke, minimalistische design in vrijwel ieder product naar voren komt. Met de Röshults collectie kan een zeer harmonieuze ambiance gecreëerd worden. 
 

details
 • Garden Bistro Armchair
 • Garden Lounge Chair
 • Garden Lounger
 • Garden Sun Chair
Outdoor Accessoires

Om mooie momenten nóg exclusiever te maken, heeft Röshults een accessoires collectie ontworpen, speciaal voor de buitenomgeving. Evenals de andere collecties worden de producten weer gekenmerkt door duidelijke vormen met slanke lijnen en royale afmetingen. De uitgebreide accessoires collectie maakt het mogelijk je buitenomgeving een nóg sfeervollere, maar toch tegelijkertijd strakke invulling te geven. Een collectie vol met bijzondere voorwerpen, die prachtig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Om extra warmte en verlichting te creëren kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vuurkorf. Maar ook bevat de accessoires collectie van Röshults prachtige sfeermakers, zoals de plantenbakken met robuuste vorm óf juist met een minimalistisch design. Daarnaast is een Lo Floor of Table kandelaar ook een mooie toevoeging, welke dankzij de minimalistische ijzeren buis een elegante uitstraling vertoont. De accessoires van Röshults zijn dus een waardevolle toevoeging, waarmee gemakkelijk een boeiende en gezellige ambiance gecreëerd kan worden! 

details
 • Linné
 • Planter Carl 1400 3 boxes
 • Planter Carl 615 1 box
 • Fire basket Original

Indoor Furniture

Röshults
Indoor Furniture

Niet alleen voor buiten maar ook op het gebied van indoor producten, is Röshults ontzettend vooruitstrevend. Zo heeft het bedrijf comfortabele sofa's ontworpen speciaal voor binnengebruik, met het kenmerkende minimalistische design van Röshults. Deze comfortabele Monaco sofa's kunnen gecombineerd worden met prachtige salontafels, die precies hetzelfde frame hebben als de banken. Het bijzondere aan de Monaco collectie is dat ieder model een unieke toevoeging heeft: leder. De armleuningen van zowel de armchair als sofa zijn afgewerkt met leder. Maar ook de bijpassende tafels hebben een lederen afwerking aan de onderkant, waardoor deze prachtig gecombineerd kunnen worden met de zitelementen. Alle zitelementen worden uitgevoerd met lederen zit- en rugkussens met een zachte donsvulling die eveneens een uitmuntend comfort bieden. Daarnaast bevat de indoor collectie nog twee sideboards, die extra opbergruimte biedt. Kortom, ook deze collectie biedt ongekend veel mogelijkheden, die het combineren van meubelen zeer gemakkelijk maakt. 

details
 • Monaco Lounge Chair
 • Monaco Lounge Sofa 2-Seater
 • Monaco Lounge Sofa 3-Seater
 • Monaco Coffee Table 115x115 cm

Indoor Accessoires

Röshults
Indoor Accessoires

Om een finishing touch aan je interieur te geven, is er de ruime indoor accessoires collectie van Röshults. Deze collectie biedt oplossingen voor een tekort aan opbergruimte, middels stijlvolle elementen. Zo biedt het functionele design van de Manhattan Cabinet ruimte voor bijvoorbeeld de opslag van tijdschriften, brandhout, wijnflessen, schoenen of kleding. Maar niet alleen voor opbergmogelijkheden is de collectie zeer geschikt... ook praktische accessoires zijn toegevoegd aan deze collectie. Ideaal voor in de gang is bijvoorbeeld de Lobby Coat kapstok of het Ark sleutelkastje. Zowel functioneel als zéér stijlvol, en uiteraard volledig afgestemd op de gehele Röshults indoor collectie! Alle elementen binnen deze collectie zijn gemaakt van metaal, waarbij gekozen kan worden uit diverse kleuren.

details
 • Manhattan Cabinet
 • Manhattan Low Cabinet
 • Manhattan Bench
 • Manhattan Shelf

Röshults the story

Röshults verenigt modern Scandinavisch design met tijdloos design. Echt vakmanschap en smaakvolle eenvoud gaan hier hand in hand. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats.

 

                                                                                                     Tobias Lindberg, CEO Röshults

 

Het verhaal begon in Röshult, Zweden
Het begon allemaal toen Anders Norgren, vader van één van de oprichters, het eerste Röshults product creëerde, nu genaamd Fire Basket Original. Het idee voor de vuurkorf stond bij zijn huisje in Röshult, Småland, een paar mijl ten zuiden van Jönköping. Er was een sterke verbinding met deze plaats en hij noemde het de Röshults Fire Basket. Het merk Röshults werd geboren.


Voor het Zweedse Röshults is vakmanschap altijd het uitgangspunt geweest - strakke lijnen ontmoeten tijdloze vormen. Het belangrijkste is de kwaliteit, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Röshult's producten zijn afgeleid uit de natuur waarbij de materialen mogen leven en transformeren door de jaren heen. Wij nodigen het vuur en warmte uit in onze tuinen, we koesteren groen binnen en we versieren het met kaarsen. Röshult’s producten creëren een tijdloze hedendaagse omgeving voor huizen, tuinen en openbare plaatsen.

 

Designers
Röshults werkt met vooraanstaande ontwerpers om bestaande producten te ontwikkelen tot nieuwe vormen. Door te werken binnen het premium segment van de designwereld zijn ze in staat om architecten en interieurontwerpers een concept te bieden van het ontwerp voor de meest design-bewuste consumenten. Het allerbeste van vorm en functie is het doel voor alle producten.

 

De Röshults designers: v.l.n.r. Broberg & Ridderstråle, Lise Damsager Hansen, Cornelia Norgren, Thomas Bernstrand, Malin Lundmark & Jonas Rylander, Pierre Sindre, Design Lodge en Ulf almfeldt.

 

 

Röshults & HORA

In 2014 zijn wij gestart met dit exclusieve Zweedse merk. We waren op zoek naar luxe buitenkeukens die passen bij onze collecties buitenmeubilair, waarbij nagedacht is over het design en gebruiksgemak van de producten. Naast de collectie buitenkeukens biedt Röshults een uitgebreide serie outdoor-producten van topkwaliteit met de populaire en tijdloze scandinavische signatuur. Welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Röshults
 • Terras metamorfose met Röshults

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons