Röshults Swedish Craftsmanship

 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults
 • Röshults

Röshults verenigt modern Scandinavisch design met tijdloos design. Echt vakmanschap en smaakvolle eenvoud gaan hier hand in hand. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats.

 

Röshults collectie

Outdoor Kitchen

Röshults
Outdoor Kitchen

De Röshults buitenkeuken collectie omvat een serie barbecues, keuken meubilair en accessoires dat Scandinavisch design en functionaliteit combineert met zuivere architectonische lijnen. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats.

details
 • BBQ Grill 100
 • BBQ Grill 200
 • BBQ Grill 300
 • BBQ 300SS Professional
Kitchen Accessoires

Röshults heeft een uitgebreide collectie accessoires beschikbaar die volledig zijn afgestemd op de Outdoor Kitchen collectie van dit Zweedse merk. Hiermee bereid je gemakkelijk de mooiste gerechten. Maak je buitenkeuken helemaal compleet en geniet van het echte culinaire buitenleven!

details
 • Lid
 • Wind Shield
 • Work Plate
 • Charcoal Fuel Holder

Röshults the story

Röshults verenigt modern Scandinavisch design met tijdloos design. Echt vakmanschap en smaakvolle eenvoud gaan hier hand in hand. De Röshults producten creëren een harmonische sfeer bij je thuis en veranderen je tuin in een magische culinaire plaats.

 

                                                                                                     Tobias Lindberg, CEO Röshults

 

Het verhaal begon in Röshult, Zweden
Het begon allemaal toen Anders Norgren, vader van één van de oprichters, het eerste Röshults product creëerde, nu genaamd Fire Basket Original. Het idee voor de vuurkorf stond bij zijn huisje in Röshult, Småland, een paar mijl ten zuiden van Jönköping. Er was een sterke verbinding met deze plaats en hij noemde het de Röshults Fire Basket. Het merk Röshults werd geboren.


Voor het Zweedse Röshults is vakmanschap altijd het uitgangspunt geweest - strakke lijnen ontmoeten tijdloze vormen. Het belangrijkste is de kwaliteit, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Röshult's producten zijn afgeleid uit de natuur waarbij de materialen mogen leven en transformeren door de jaren heen. Wij nodigen het vuur en warmte uit in onze tuinen, we koesteren groen binnen en we versieren het met kaarsen. Röshult’s producten creëren een tijdloze hedendaagse omgeving voor huizen, tuinen en openbare plaatsen.

 

Designers
Röshults werkt met vooraanstaande ontwerpers om bestaande producten te ontwikkelen tot nieuwe vormen. Door te werken binnen het premium segment van de designwereld zijn ze in staat om architecten en interieurontwerpers een concept te bieden van het ontwerp voor de meest design-bewuste consumenten. Het allerbeste van vorm en functie is het doel voor alle producten.

 

De Röshults designers: v.l.n.r. Broberg & Ridderstråle, Lise Damsager Hansen, Cornelia Norgren, Thomas Bernstrand, Malin Lundmark & Jonas Rylander, Pierre Sindre, Design Lodge en Ulf almfeldt.

 

 

Röshults & HORA

In 2014 zijn wij gestart met dit exclusieve Zweedse merk. We waren op zoek naar luxe buitenkeukens die passen bij onze collecties buitenmeubilair, waarbij nagedacht is over het design en gebruiksgemak van de producten. Naast de collectie buitenkeukens biedt Röshults een uitgebreide serie outdoor-producten van topkwaliteit met de populaire en tijdloze scandinavische signatuur. Welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Röshults
 • Terras metamorfose met Röshults

© 2017 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken