service

 

hora service

Een duidelijk, eerlijk advies vooraf en een hoogwaardige after-sales service zijn de belangrijkste onderdelen binnen ons bedrijf. Elk merk dat wij vertegenwoordigen selecteren wij op duurzaam materiaalgebruik, garantiebepalingen en klantgerichte service. Dit is belangrijk om de hoge levensduur van onze producten te garanderen en onze klanten ontspannen te laten genieten van hun aankoop zonder zich over de kwaliteit te hoeven bekommeren.

De meeste producten in onze collectie worden door de complexiteit met de hand vervaardigd, meerdere keren in de productie gecheckt en zeer degelijk verpakt voor de verzending. Desondanks kunnen er natuurlijk beschadigingen of gebreken voorkomen. Belangrijk is dan dat het probleem zo snel en betrouwbaar mogelijk wordt opgelost. Een goede relatie met onze leveranciers is voor ons daarom een pré en resulteert is een snelle en acurate serviceafhandeling.

 

 

bezorgen & afhalen

Al onze producten worden gratis thuisbezorgd tenzij anders vermeld. Indien van toepassing worden de producten gemonteerd en geplaatst. In dit geval komen wij altijd zelf bij je thuis en monteren wij de producten ook zelf. Je zult dus altijd contact houden met onze mensen zodat we ook de zekerheid hebben dat alles op de juiste manier wordt geinstalleerd. Als het product gebruiksaanwijzingen nodig heeft zijn we graag bereid je hier alles over te vertellen.

Uiteraard is afhalen van een bestelling tijdens onze openingstijden altijd mogelijk.

 

Garantie & reparatie

Op al onze producten geven wij garantie (bij normaal gebruik). Voor specifieke garantietermijnen en bepalingen over het product kun je contact opnemen.

Mocht je gebruik willen maken van onze service, garantie en/of reparaties vragen we van onze klant dat per mail aan te melden met een paar foto's van het probleem. Dit doen we omdat de meeste leveranciers graag een foto willen zien zodat de service snel en juist kan verlopen en we precies kunnen zien hoe we het zo goed mogelijk kunnen oplossen. Graag bij de service-aanmelding de factuurgegevens vermelden. Na aanmelding zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen.

Meld hier een service of reparatie aan

 

Betaalprocedure

 

Betalen met  iDeal
Bij HORA betaal je met iDeal veilig vanaf je eigen bankrekening. iDeal is een eenvoudige en de meest gebruikte wijze van online betaling. De transactie door je bank uitgevoerd, veilig en betrouwbaar. Indien je bankiert via Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis, ASN Bank, SNS Bank of Friesland Bank kun je direct gebruik maken van IDeal als betalingsmethode.

Betalen met credit card
HORA accepteert met Multisafepay de credit cards Visa en Mastercard. Op de credit card betaalpagina vul je je credit card gegevens in. Multisafepay controleert gelijk de gegevens op juistheid en indien alles correct is, wordt autorisatie gegeven. Op deze manier is Multisafepay de enige partij, die toegang heeft tot de credit card gegevens.

 

Retourbeleid

Is het bestelde artikel niet helemaal naar wens of voldoet het niet aan je verwachtingen? Geen probleem, alle artikelen die op deze site online besteld en betaald zijn kunnen binnen 14 dagen (wettelijk vastgesteld) retour gezonden worden. Na ontvangst van de goederen zullen wij het totaalbedrag binnen 30 dagen retourneren op de rekening. Als er binnen 14 dagen geen gebruik is gemaakt van ons retourbeleid dan vervalt dit recht. Producten die speciaal op maat gemaakt zijn of afwijken van de standaard kunnen helaas niet retour gezonden worden.

De goederen dienen ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd te worden in de originele verpakking. De kosten die de retourzending met zich meebrengt zijn voor de koper.

Meld hier een retourzending aan

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons