Rondo on spike 10

Nyche

Het merk Nyche vervaardigt tijdloze en sobere wand-, plafond-, pad- en grondarmaturen. Dat maakt hen specialist in het ontwerpen van authentieke binnen- en buitenverlichting. Decombinatie van de productie, assemblage en authentieke afwerking in Belgie en Italie, verzekerd u van een topproduct met een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Rondo on spike 10 cm is gemaakt van messing antiek of van nikkel antiek. Het armatuur is uitermate geschikt voor het belichten van een mooi detail, boom of pad mede doordat het armatuur verstelbaar is.

Hoogte spike 10 cm
Hoogte lamp 15 cm
Materiaal

Messing Antiek

Optioneel materiaal Nikkel Antiek
Optioneel Exterior kit
Technische gegevens 12V / 50W G 53 / AR111

HORA stelt hoge kwaliteitseisen aan alle producten. Dit is belangrijk omdat we natuurlijk jarenlang willen blijven genieten van onze outdoor producten. Daarom selecteren wij ieder merk op kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en slim materiaalgebruik. Desondanks is het belangrijk dat de producten in topconditie worden gehouden om een lange duurzaamheid te waarborgen. De buiten-omgeving vraagt immers veel meer van de meubelen dan de binnen-omgeving.

Voor alle materialen zijn specifieke onderhoudsmiddelen beschikbaar om de producten schoon te maken en te beschermen. We geven hier graag advies over om zo jarenlang te kunnen blijven genieten van al het moois dat het buitenleven te bieden heeft. Wil jij ook graag je outdoor producten in topconditie houden? Laat het ons weten en we vertellen je er graag alles over.

Rondo on spike 10

€ 395,00

Rondo 150 on Spike adjustable 10 cm

Uitvoering

  • Messing antiek
  • Nikkel antiek
 

Optioneel

totaal

Levertijd: 3-6 weken Getoonde levertijd is een indicatie, voor exacte leverinformatie over dit product neem even contact op.

€ 395,00

incl. 21% btw

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons