Roma Wall

Nyche

Het merk Nyche vervaardigt tijdloze en sobere wand-, plafond-, pad- en grondarmaturen. Dat maakt hen specialist in het ontwerpen van authentieke binnen- en buitenverlichting. Decombinatie van de productie, assemblage en authentieke afwerking in Belgie en Italie, verzekerd u van een topproduct met een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Wandarmatuur Roma Wall is gemaakt van messing antiek. Standaard is het glas helder. Op aanvraag behoord frosted glass tot de mogelijkheden.

Hoogte 33 cm
Totale diepte armatuur vanaf wand 12 cm
Diepte armatuur 6 cm
Materiaal

Messing Antiek

Technische gegevens 230V / 60W E14, IP55
Optioneel

ROW / G9 fitting Halopin

ROW / FRG frosted glass

 

HORA stelt hoge kwaliteitseisen aan alle producten. Dit is belangrijk omdat we natuurlijk jarenlang willen blijven genieten van onze outdoor producten. Daarom selecteren wij ieder merk op kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en slim materiaalgebruik. Desondanks is het belangrijk dat de producten in topconditie worden gehouden om een lange duurzaamheid te waarborgen. De buiten-omgeving vraagt immers veel meer van de meubelen dan de binnen-omgeving.

Voor alle materialen zijn specifieke onderhoudsmiddelen beschikbaar om de producten schoon te maken en te beschermen. We geven hier graag advies over om zo jarenlang te kunnen blijven genieten van al het moois dat het buitenleven te bieden heeft. Wil jij ook graag je outdoor producten in topconditie houden? Laat het ons weten en we vertellen je er graag alles over.

Roma Wall

€ 448,00

Roma Wall

Uitvoering

  • Messing Antiek
 

totaal

Levertijd: 3-6 weken Getoonde levertijd is een indicatie, voor exacte leverinformatie over dit product neem even contact op.

€ 448,00

incl. 21% btw

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons