One to Sit Made in Holland

 • One to Sit
 • One to Sit
 • One to Sit
 • One to Sit

One to Sit produceert luxe buitenmeubelen van puur Nederlandse makelij, met de hand vervaardigd uit composieten, voorzien van teakhouten en RVS elementen. Uitsluitend hoogwaardige materialen die garant staan voor kwaliteit en minimaal onderhoud.

One to Sit collectie

Original

One to Sit
Original

De Original collectie, de naam zegt het al, hier is het allemaal mee begonnen. Deze eerste serie meubelen van One to Sit is volledig met de hand in Nederland gemaakt en kenmerkt zich door de zuivere lijnen. De hele collectie kan optioneel in alle RAL-kleuren geleverd worden.

details
 • Original chair
 • Original sofa
 • Original low table
 • Original low table

Barok

One to Sit
Barok

Barok is een vertaling van oude meubelvormen in hedendaagse materialen. De producten worden volledig met de hand in Nederland gemaakt dus qua ambacht is er niets veranderd. Echt een eyecatcher voor ieder terras.

details
 • Barok table
 • Barok stool

Basic

One to Sit
Basic

De Basic storage box is toepasbaar in vele situaties. Door een kussen op de deksel te leggen wordt het zelfs een mooi daybed. Ook als bar is deze box vele malen ingezet. Leverbaar in alle RAL-kleuren!

details
 • Basic storage box

Sphere

One to Sit
Sphere

Sphere is een geweldig zitobject voor je tuin. Een grote ronde zetel gevuld met water waarmee je zelf de stabiliteit kunt bepalen!

details
 • Sphere
 • One to Sit Sphere loungechair

Meadow

One to Sit
Meadow

Meadow is een ontwerp van Ellen Brouwers voor One to Sit. Een gegalvaniseerd frame is afgewerkt met polyesther wat in elke RAL-kleur leverbaar is.

details
 • Nella bench

Curl chair

One to Sit
Curl chair

Curl chair

€ 1.425,00

details

one to sit the story

One to Sit is een Nederlands bedrijf wat gestart is in 2006 met de Original chair wat vandaag de dag een icoon is voor dit merk. One to Sit wordt geleid door John van Dalen en het design van de producten is van Marc Verhoeven. One to Sit meubelen zijn van puur Nederlandse makelij, met de hand vervaardigd uit composieten, voorzien van teakhouten en RVS elementen. Uitsluitend hoogwaardige materialen die garant staan voor kwaliteit en minimaal onderhoud. De collecties worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en geas-sembleerd. De One To Sit fabriek is gesitueerd in Veghel (NB).

 

 

De Original chair

 

 

Kwaliteit & Mogelijkheden

Naast de standaard kleur wit zijn de One to Sit producten ook in elke gewenste RAL kleur verkrijgbaar of in een unieke kleurvariant van metalen, waarbij het product een brons, koper of “verroest” uiterlijk heeft. Naast meubels heeft One to Sit ook lampen, design vuurkorven en plantenbakken in haar collectie, in dezelfde stijl en hetzelfde materiaal. De producten van One to Sit kunnen allen met elkaar worden gecombineerd. Dit kan privé zijn in de keuken, op het terras, maar ook in kantoren of openbare gebouwen komen de producten van One to Sit bijzonder goed tot hun recht en zorgen zij voor een bijzonder stijlvolle uitstraling. One to Sit blijft streven naar innovatie en het leveren van duurzame producten met een hoog kwaliteitsniveau. One to Sit kan inspelen op ieders individuele wens, van consument tot op projectniveau.

 

 

De Barok collectie

 

 

One to Sit & HORA

One to Sit is een merk waar we ons goed mee kunnen onderscheiden. Met name de mogelijkheid in maatwerk en de enorme kleurkeuze doet veel mensen verrassen. One to Sit is 100% Made in Holland en we promoten graag Nederlandse merken. Daarnaast loopt de Benelux wereldwijd voorop in de ontwikkeling van luxe buitenmeubilair. We tonen de hele One to Sit collectie online en je kunt eventueel gelijk bestellen, maar ook in onze showroom zul je de meubelen vinden zodat je in alle rust de meubelen kunt zien, voelen en ervaren. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en adviseren graag om een prachtig eindresultaat te bereiken... welkom bij HORA!

One to Sit

© 2017 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken