Nilson Handmade beds

 • Nilson
 • Nilson
 • Nilson
 • Nilson
 • Nilson
 • Nilson

Nilson is ruim tien jaar geleden opgericht door Rijndert en Marleen Fluit en werkt sindsdien vol passie samen met topontwerpers. Het bedrijf creëert iedere keer weer prachtige bedden van hoogwaardige kwaliteit, afgewerkt met nauwkeurige details. Ieder Nilson bed wordt op ambachtelijke wijze opgebouwd in Nederland, waarbij gebruik wordt gemaakt van comfortabele, natuurlijke materialen. Hierdoor zijn alle bedden van nature anti allergisch, droog en luchtig. Uitsluitend de beste kwaliteit materialen staan garant voor het unieke comfort van Nilson bedden.

Nilson collectie

Nilson beds

Nilson
Nilson beds

De uitgebreide Nilson bedden zijn stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardigste natuurlijke materialen, die worden verwerkt tot een ambachtelijk eindproduct. Alle bedden hebben een luxe vormgeving en worden volledig handgemaakt in Nederland. Het topmerk maakt onder andere gebruik van massief hout, wol, katoen en pocketveren.

details
 • Boxspring Prestige
 • Boxspring Sleeper
 • Boxspring Supreme
 • Verstelbare boxspring Royal
Nilson accessoires

Om een subtiele harmonie aan je slaapkamer toe te voegen heeft Nilson ook luxe accessoires toegevoegd aan de collectie. Met keuze uit onder andere bedbanken, bijzettafels, nachtkastjes en sidetables is je slaapomgeving helemaal naar eigen wens in te richten. Er is altijd een accessoire dat perfect gecombineerd kan worden!

details
 • Nachtkastje Allegro
 • Bedbank Allegro
 • Kaptafel Allegro
 • Nachtkastje Menton
Nilson headbords

De exclusieve hoofdborden van Nilson kunnen gecombineerd worden met alle Nilson bedden. De hoofdborden zijn uitgevoerd in hout, lak, stof of leder en kunnen op maat gemaakt worden. Omdat alle hoofdborden, evenals de bedden, handgemaakt zijn kunnen ook stopcontacten, schakelaars of verlichting ingebouwd worden.

details
 • Hoofdbord Capiton
 • Hoofdbord Square
 • Hoofdbord Timeless
 • Hoofdbord Verdi

Nilson
the story

Met de wetenschap dat de kwaliteit van je nachtrust bepalend is voor een vitale en gezonde dag, maakt Nilson gebruik van alleen de beste natuurlijke materialen. Nilson werkt al ruim tien jaar vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische bedden. Door de samenwerking met topontwerpers heeft iedere collectie een unieke vormgeving. De uitgebreide collectie bestaat niet alleen uit bedden, maar ook uit bijpassende hoofdborden en accessoires. Kwaliteit en comfort
                                                                                            worden perfect gecombineerd bij Nilson! 

 

Natuurlijke materialen
Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen is ieder Nilson bed van nature anti allergisch, droog en luchtig. In het atelier worden
namelijk alleen de beste natuurlijke
materialen gecombineerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van waardevolle ingrediënten die zich in de natuur hebben bewezen als de beste vocht- en klimaatregelaars. Alle materialen worden geselecteerd op hun duurzaamheid en uitzonderlijk hoge kwaliteit. Ieder ingrediënt heeft haar eigen unieke eigenschap. Zo zorgt wol voor warmte, katoen voert vocht af en laat lucht door én
paardenhaar is een goede luchttransporteur
en voert tevens vocht af!
 

    Vakmanschap
    
Ieder Nilson bed wordt op ambachtelijke wijze opgebouwd in
    Nederland, gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De
    jarenlange ervaring van het bedrijf staat garant voor
    nauwkeurige en fijne afwerking. Doordat de materialen zo
    soepel zijn, nemen 
ze je lichaamsvormen aan en
    ondersteunen 
ze waar nodig.

 
    Alle Nilson producten worden op bestelling gemaakt. Van
    bedden en hoofdborden tot accessoires en bedlinnen. Dankzij
    de ambachtelijke werkwijze is maatwerk ook mogelijk. Zo
    kan het bedrijf tegemoetkomen aan de wensen van de klant,
    voor bijvoorbeeld speciale uitvoeringen en afmetingen. 


Gerenommeerde designers

Nilson werkt al vele jaren samen met gerenommeerde designers, die bijdragen aan de prachtige vormgeving van de collecties. Deze designers staan bekend om hun inzicht in vormgeving, materiaalgebruik en prachtige kleurcombinaties. Zij werken met passie aan unieke ontwerpen en maken hierbij gebruik van de hoogwaardigste materialen. Ieder product is tot in detail afgewerkt en heeft een eigentijds design, dankzij topdesigners als Marcel Wolterinck, Remy Meijers en FG Stijl. De uitgebreide collectie van Nilson omvat ruim acht bedden en maar liefst zestien hoofdborden. Alle hoofdborden kunnen gecombineerd worden met de bedden, waardoor je het bed geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Daarnaast bestaat de Nilson collectie uit diverse accessoires die gemakkelijk zijn te combineren met de bedden en een subtiele harmonie toevoegen aan je slaapkamer. 

  


Nilson & HORA
Nilson is één van de meest luxe merken binnen de slaapwereld. Het gebruik van innovatieve, natuurlijke materialen en de samenwerking met bekende designers, zorgt ervoor dat Nilson een van onze favoriete merken is. Het vakmanschap van Nilson is duidelijk zichtbaar in ieder ontwerp en de prachtige details zijn nauwkeurig afgewerkt. We tonen de gehele Nilson collectie online waar je de producten eventueel gelijk kunt bestellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar je de bedden kunt bekijken en voelen. We adviseren je graag over de materialen, kleuren en vele andere opties. De ambachtelijke werkwijze van Nilson maakt tevens maatwerk mogelijk; ook hier informeren we je graag over. Ontdek dit exclusieve merk bij HORA en kies voor een uitmuntende slaapervaring! 

 

 

Nilson
 • Het maatwerk van Nilson

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons