Living Divani Under- stated luxury

 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani
 • Living Divani

Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe: dit zijn de onderscheidende kenmerken van Living Divani, een dynamisch en levendig Italiaans familiebedrijf. Strategisch is de alliantie met Piero Lissoni: sinds 1988 heeft hij de leiding over het beeld van Living Divani, met zijn unieke stijl in zijn dubbele functie als art director en ontwerper.

Living Divani collectie

Abc

Living Divani
Abc

Een perfecte balans tussen traditie en modern design; de Abc fauteuil van designer Piero Lissoni voor het Italiaanse topmerk Living Divani. Een zeer comfortabele fauteuil met een klassiek en tijdloos uiterlijk. De fauteuils zijn prachtig te combineren met de sofa's uit de Living Divani collecties of juist solitair te plaatsen om je even heerlijk terug te trekken.

details
 • ABC Armchair

Ariel

Living Divani
Ariel

Een traditionele fauteuil met een zeer hoog zitcomfort; de Ariel fauteuil van designer Piero Lissoni voor het Italiaanse topmerk Living Divani. Een fauteuil met een tijdloos uiterlijk. De fauteuils zijn prachtig te combineren met de sofa's uit de Living Divani collecties of juist solitair te plaatsen om je even heerlijk terug te trekken. 

details
 • Ariel Armchair with flounce

Box

Living Divani
Box

De Box van Living Divani is één van de meest comfortabele sofa's van dit Italiaanse topmerk. Het tijdloze design van Piero Lissoni zorgt ervoor dat de Box sofa veel liefhebbers heeft. De collectie bestaat uit een enorme variatie van elementen waardoor elke opstelling naar wens is samen te stellen en Box moeiteloos toepasbaar is in elk interieur.

details
 • Box Armchair
 • Box 4-Seater sofa
 • Box 3-Seater sofa 200 cm
 • Box 3-Seater sofa 220 cm

Bubble Rock

Living Divani
Bubble Rock

Bubble Rock van Living Divani bestaat uit een grote collectie van organische zitmodules. Het design van Piero Lissoni zorgt ervoor dat de Bubble Rock uniek is. De elementen zijn volledig gestoffeerd waardoor er een rustige en bijna monumentale uitstraling ontstaat.. De sofa's zijn verkrijgbaar in alle exclusieve stoffen en ledersoorten van Living Divani.

details
 • Bubble Rock 180
 • Bubble Rock 250

Bukva

Living Divani
Bukva

De Bukva collectie van Living Divani bestaat uit verticale modules met 5 panelen in verschillende afmetingen en dieptes. De elementen dienen als zijwaardse boekenkasten in het unieke design van ontwerper Victor Vasilev. Door de verschillende elementen met elkaar te combineren ontstaat er een uniek blokkenspel op de muur van metalen panelen die in verschillende kleuren leverbaar zijn.

details
 • Bukva wandmeubel

Chauffeuse

Living Divani
Chauffeuse

Een interpretatie van dé fauteuil met een zeer hoog en ruim zitcomfort; de Chauffeuse fauteuil van designer Piero Lissoni voor het Italiaanse topmerk Living Divani. Een fauteuil met een tijdloos uiterlijk. De fauteuils zijn prachtig te combineren met de sofa's uit de Living Divani collecties of juist solitair te plaatsen om je even heerlijk terug te trekken. 

details
 • Chauffeuse

Chemise

Living Divani
Chemise

De Chemise sofa's van Living Divani omarmen je met een sensuele warmte. Het tijdloze design van Piero Lissoni zorgt ervoor dat de Chemise sofa veel liefhebbers heeft. De collectie is uitgevoerd met extra zachte kussens voor een optimaal zitcomfort. De sofa's zijn verkrijgbaar in alle exclusieve stoffen en ledersoorten van Living Divani.

details
 • Chemise Armchair
 • Chemise 3-Seater
 • Chemise 4-Seater
 • Chemise 3-Seater XL

Chromatic

Living Divani
Chromatic

De Chromatic sofa's van Living Divani zijn bijzonder door de combinatie van strakke lijnen in hout met de zachtheid van de kussens. Het tijdloze design van Piero Lissoni is modern door de kubistische lijnen in de collectie. De collectie bestaat uit diverse elementen van banken en poufen en door de bescheiden afmetingen is Chromatic moeiteloos toepasbaar is in elk interieur.

details
 • Chromatic 3-Seater sofa

Confident

Living Divani
Confident

Een perfecte fauteuil voor smaakvolle en simplistische interieurs; de Confident fauteuil van designer Piero Lissoni voor het Italiaanse topmerk Living Divani. Een zeer strakke fauteuil met ronde lijnen in de rug. De fauteuils zijn prachtig te combineren met de sofa's uit de Living Divani collecties of juist solitair te plaatsen om je even heerlijk terug te trekken. 

details
 • Confident Armchair

Curve

Living Divani
Curve

De Curve sofa's van Living Divani worden gekarakteriseerd door het informele comfort van de elementen. Het tijdloze design van Piero Lissoni zorgt ervoor dat de Curve sofa veel liefhebbers heeft die graag een doorleefde sfeer in huis willen. De elementen zijn uitgevoerd met zachte kussens voor een optimaal zitcomfort en er kan gekozen worden voor poten of een rok voor een meer 'fluffy' uiterlijk.

details
 • Curve sofa with flounce 200 cm
 • Curve Armchair
 • Curve Armchair Bergère

Living Divani the story

Living Divani is opgericht in 1970. De onderscheidende kenmerken van Living Divani zijn perfectie, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe. Het dynamische en levendige familiebedrijf wil een intensief dialoog met de hedendaagse wereld vormen en iedere keer weer een blikvanger ontwerpen die toegepast kan worden in allerlei woonomgevingen.

Samenwerking met vele bekende ontwerpers
Sinds 1988 werkt het bedrijf samen met Piero
Lissoni (ontwerper en director), waardoor het bedrijf een unieke stijl heeft gekregen.
Daarnaast werkt Living Divani samen met bekende ontwerpers als Harry & Camila, Francesco Rota,
Arik Levy, Nathan Yong, Shiro Kuramata en Junya Ishigami. De stijlen en aanpak van deze ontwerpers vormt samen het unieke design van Living Divani.
In de loop der jaren heeft Living Divani een groot en gevarieerd aanbod ontwikkeld in een geleidelijk proces van de schepping van een complete leefomgeving.                
                        

Het bedrijf richt zich op stoelen, fauteuils, bedden, tafels, boekenkasten, tapijten en een outdoor collectie.

                                                                           

                                                                           

                                                                                                                            Piero Lissoni
                                                                                           

Discreet, neutraal in zijn vormen, dynamish en licht: de aspecten van Living Divani

Design op basis van Italiaans vakmanschap
Living Divani staat vooral bekend om zijn comfortabele design zitmeubelen en zitelementen. De ontwerpen worden gekenmerkt door een gevoel van ingetogen luxe en harmonieuze proporties. De unieke stijl van Living Divani zijn gekenmerkt door de volgende aspecten: discreet, neutraal in zijn vormen, dynamsich en licht. De goed uitgebalanceerde en essientiële ontwerpen vormen strakke lijnen en hebben een goede ergonomie en een optimaal zitcomfort.

Uitgebreid en variërend aanbod
Dankzij de vele bekende ontwerpers worden veel visies gecombineerd. De mooie vormen en lineariteit zorgen dat Living Divani een internationaal kaliber heeft gereëerd. Ondanks het variërende aanbod blijft het zitcomfort een belangrijk uitgangspunt voor het bedrijf. Bovendien wordt de collectie steeds uitgebreid met nieuwe stoffen en materialen.


 

Living Divani & HORA
Dankzij het unieke ontwerp van Living Divani kan dit merk natuurlijk niet ontbreken in onze collectie. Eenvoud, discretie en de unieke vormen van Living Divani maakt het dat wij echte liefhebbers zijn van dit merk. De mix in materialen en de mogelijkheid om alle collecties onderling te combineren, en zo unieke opstellingen te creëeren, vinden wij bijzonder. We tonen de Living Divani collectie in onze webshop, maar uiteraard zijn er ook verschillende collecties te bewonderen in onze showroom. Geniet van dit unieke merk en ontdek Living Divani exclusief bij HORA!

 

 

 

 

Living Divani
 • De unieke stijl van Living Divani

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken