verlichting

bekijk nieuwe collectie toon alles

Filters

Productsoort

Ontwerpers

Merken

Prijs

Filters

Macaron

Brokis
Macaron

De nieuwe Macaron collectie geeft een eerbetoon aan schoonheid en bijzondere texturen. De Macaron is gevormd uit twee tegenovergestelde koepels van handgeblazen glas. Dankzij de vele opties is deze tafellamp geheel naar eigen wens te creëren! Zo kan de basis uitgevoerd worden in eiken of marmer. Daarnaast kan de tussenplaat ook uitgevoerd worden in twee uitvoeringen: glas of marmer. De basis en tussenplaat in combinatie met het glas zorgt voor een zeer uitzonderlijk design. Deze prachtige tafellamp is verkrijgbaar in drie afmetingen en kan uitgevoerd worden in maar liefst vier verschillende kleuren glas! 

details
 • Macaron Small
 • Macaron Medium
 • Macaron Large

What?

Jacco Maris
What?

Deze lamp brengt je terug naar de tijd waarin kaarsen nauwelijks vervangen werden door elektrische verlichting. Het begin van een compleet nieuw tijdperk! Deze lamp doet je terugdenken aan deze periode door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Door het gebruik van de moderne LED technologie wordt je echter weer teruggebracht naar de huidige tijd. De armatuur is bevestigd aan een massief gegoten, bronzen wandplaat en heeft een gepolijst deel in het midden. Dit gepolijste deel ligt direct achter de LED lamp en zorgt ervoor dat het licht met die alom bekende, ouderwetse gloed de ruimte in wordt verspreid. De prachtige bronzen afwerking zorgt voor een klassiek design en kan - dankzij de compacte afmetingen - gemakkelijk geplaatst worden in je interieur. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

details
 • What? wall lamp

The Outsider

Jacco Maris
The Outsider

The Outsider is een impos​ant armatuur dat geschikt is voor zowel binnen als buitengebruik. Zowel de voet als het gebogen frame zijn gemaakt van gepoedercoat staal en de kap is gemaakt van gegoten aluminium. The Outsider is leverbaar in diverse kleuren, waarbij onder andere keuze is uit een zwarte of witte poedercoating. De robuuste charme die deze lamp uitstraalt wordt benadrukt door de decoratieve eenvoud van de lamp. Dit intrigerende object is verkrijgbaar als hanglamp, wandlamp en vloerlamp en kan uitgevoerd worden in diverse afmetingen. Het grote glazen vizier zorgt ervoor dat The Outsider een oogstrelend verlichtingspatroon vertoont. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

 
details
 • The Outsider suspension adjustable lamp
 • The Outsider wall lamp
 • The Outsider floor lamp
 • The Outsider suspension lamp

Stand Alone

Jacco Maris
Stand Alone

Een afwisseling van eenvoud en individualiteit wordt in de Stand Alone collectie naar voren gebracht. De Stand Alone collectie bestaat uit een vloerlamp en tafellamp en zijn beide uiterst geschikt als leeslamp. Beide lampen zijn standaard uitgevoerd met een dimmer, waardoor je de hoeveelheid licht zelf kunt bepalen. Deze boogvormige leeslampen hebben een eigenzinnige armatuur en een minimalistisch design. Deze eigenzinnige, strak vormgegeven lampen staan bijvoorbeeld prachtig in een modern interieur!  De lamp is vervaardigd uit staal en bevat een poedercoating die uitgevoerd kan worden in zwart of wit. De Stand Alone collectie is een limited collectie, waardoor de oplage gelimiteerd is. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

details
 • Stand Alone table lamp
 • Stand Alone floor lamp

Solo

Jacco Maris
Solo

Dankzij het minimale design van de Solo trekt deze armatuur niet overdreven de aandacht, maar is deze eerder in stilte aanwezig vanwege de puurheid van het design. Dit unieke exemplaar heeft een zandstructuur waardoor de lamp een natuurlijke en tegelijkertijd warme uitstraling krijgt. De reflectie van de verlichting voorziet in een warm en diffuus licht. De Solo collectie bestaat uit onder andere een plafondlamp, wandlamp en hanglampen. Daarnaast is de collectie uitgebreid met een speciale Solo Outdoor variant. De inspiratie voor het maken van deze lamp was van Jacco Maris' hond Solo, waarnaar de lamp ook is vernoemd. Zijn persoonlijke pootafdruk is onzichtbaar verwerkt aan de achterzijde van de lamp. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

 

details
 • Solo wall lamp 26 cm
 • Solo wall lamp 60 cm
 • Solo suspension lamp

Ruban Plié

Jacco Maris
Ruban Plié

De allereerste collectie die is uitgebracht door Jacco Maris... de Ruban Plié. De charmante creatie is gebaseerd op de klassieke kroonluchter en heeft een geheel eigentijds design gekregen. De sierlijke, golvende lijnen in een vernieuwde Art-Nouveau stijl is verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. De lamp kan uitgevoerd worden in maar liefst zes kleur-/materiaalafwerkingen en brengt een sfeervolle ambiance teweeg. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.​

details
 • Ruban Plié chandelier oval

Paraaf

Jacco Maris
Paraaf

Sierlijk en soepel dankzij de decoratieve armaturen in de vorm van retro lampen die worden uitgedrukt in een eigentijds idioom. De lampen zijn gemaakt van roestvrijstaal met bijzondere, gebogen vormen. De in 1998 ontworpen lamp is geconstrueerd in één geheel door middel van een enkele strip van gebogen staal. De interessante verschijning van dit armatuur wordt versterkt door de spanning in het materiaal. De sierlijke strakheid en bijzonder krachtige creatie zorgt ervoor dat de Paraaf een authentiek ornament uitstraalt. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

details
 • Paraaf suspension lamp

Ode 1647

Jacco Maris
Ode 1647

Zoals de naam al doet vermoeden is de Ode 1647 een ode aan de luxueuze kroonluchters uit de vroege zeventiende eeuw. Naast de kroonluchters bestaat de colletie uit plafond- en wandlampen. Jacco Maris Design heeft een moderne vertaalslag weten te creëren door bijzondere materialen van nu te gebruiken. Hieruit is een compleet nieuwe vorm ontstaan, waarbij gevlochten koper wordt gecombineerd met vrolijke kleuren voor de kap. De armen zijn afgewerkt met een speciale UV coating en kunnen uitgevoerd worden in drie afwerkingen: zilver, koper of zwart koper. Voor de kap is er keuze uit een ruim scala kleuren, waarbij onder andere gekozen kan worden uit grape, raspberry, chocolat, sand en brick. Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

details
 • Ode 1647 wall lamp type 1
 • Ode 1647 wall lamp type 2
 • Ode 1647 ceiling lamp
 • Ode 1647 chandelier type 1

Mrs. Q

Jacco Maris
Mrs. Q

Het zorgvuldig ontworpen stalen frame in combinatie met de roobuste leren kap vormen het karakter van de Mrs. Q collectie van Jacco Maris Design. De ogenschijnlijke eenvoud van de basis, haar afwerking in leer en de speciale kleurcombinaties geven deze armatuur een tijdloos design. Iedere ronding van de Mrs. Q is zorgvuldig gekozen om tot de perfecte mix van ruige elegantie te vormen. De bijzondere Mrs. Q collectie bestaat uit een vloerlamp, wandlamp en tafellamp en kan uitgevoerd worden in allerlei kleurcombinaties, van cognac tot donkerbruin en van groen tot zwart! Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

details
 • Mrs. Q wandlamp
 • Mrs. Q vloerlamp
 • Mrs. Q tafellamp

Montone

Jacco Maris
Montone

Uitzonderlijk, modern en tegelijkertijd zeer gracieus... maak kennis met de Montone collectie van Jacco Maris Design! De opvallende continue gebogen elementen worden gemaakt van hoogglans of geborsteld roestvrijstaal en opaline glas. De continue draaiingen worden vervaardigd uit stalen strips die volledig met de hand gevormd worden. De lamp creëert een betoverend effet doordat het licht wordt uitgestoten vanuit het centrum van de lamp en vervolgens wordt gereflecteerd door de fitting. De Montone is verkrijgbaar als hanglamp en als plafondlamp en kan geleverd worden in verschillende afmetingen. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleur- en materiaalopties. De Montone lamp is een echte aanwinst voor je interieur en creëert een uitzonderlijk gezellige ambiance! Alle lichtsculpturen van Jacco Maris Design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn handgemaakt door opgeleide specialisten. ​Daarnaast draagt ieder armatuur de figuurlijke handtekening van zijn ontwerper.

details
 • Montone chandelier oval

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken