verlichting

bekijk nieuwe collectie toon alles

Filters

Productsoort

Ontwerpers

Merken

Prijs

Filters

Kelp Fortuna

Brand van Egmond
Kelp Fortuna

Overweldigd door de warme ontvangst die de Kelp collectie ontving, was William Brand geïntrigeerd om verder te experimenteren en wildere nieuwe elementen te ontwerpen. Hieruit ontstond de nieuwe Kelp Fortuna, welke in 2017 is toegevoegd aan de Brand van Egmond collectie. De bijzondere constructie van de Kelp Fortuna maakt het prachtige handwerk van Brand van Egmond duidelijk zichtbaar. De diverse metalen vormen lopen door elkaar heen waarbij op diverse plaatsen lichtpunten zijn toegevoegd wat een mooie reflectie geeft van het licht. Dankzij de vele elementen zijn diverse composities mogelijk; er is keuze uit maar liefst drie vormen die geleverd kunnen worden in diverse kleuren. Een prachtig lichtobject met een tijdloze schoonheid. Ieder Brand van Egmond lichtsculptuur is handgemaakt met grote zorgvuldigheid en passie in het Brand van Egmond atelier door opgeleide specialisten. Hierdoor krijgt elk lichtsculptuur zijn eigen unieke karakter en ieder lichtsculptuur wordt voorzien van een uniek nummer en een echtheidscertificaat.

details
 • Kelp Fortuna element
 • Kelp Fortuna element
 • Kelp Fortuna element

Shiro

Brand van Egmond
Shiro

Het uitzonderlijke design van de Shiro straalt klasse uit en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De Shiro is verkrijgbaar in diverse afmetingen en vormen, waaronder rond, horizontaal en verticaal. De Shiro is, zoals de vorm al doet vermoeden, gebaseerd op brandende kaarsen. De in willekeurige volgorde geplaatste kaarsen zijn bevestigd aan een robuust, strak frame. De lichtsculpturen zijn verkrijgbaar in maar liefst vier kleuren: zwart, wit, brons of goud. Daarnaast kan er worden gekozen uit maar liefst dertien varianten, waardoor vele composities mogelijk zijn. Ieder Brand van Egmond lichtsculptuur is handgemaakt met grote zorgvuldigheid en passie in het Brand van Egmond atelier door opgeleide specialisten. Hierdoor krijgt elk lichtsculptuur zijn eigen unieke karakter en ieder lichtsculptuur wordt voorzien van een uniek nummer en een echtheidscertificaat.

details
 • Shiro hanglamp horizontaal

Edison’s Tail

Brand van Egmond
Edison’s Tail

Het eigentijdse en stijlvolle design van de Edison's Tail collectie van Brand van Egmond straalt energie uit. Het lichtsculptuur lijkt te zweven in de ruimte en laat zien dat het branden van licht en vitaliteit samengevoegd kunnen worden. Het geanimeerde en energieke design van de lamp is ontworpen door William Brand en behoort tot één van de nieuwste collecties van Brand van Egmond. De lamp is gebaseerd op het beginleven van een zaadje dat opent en de eerste groene delen laat zien. De Edison's Tail lamp probeert dit moment vast te leggen. Deze unieke collectie omvat maar liefst tien verschillende varianten, waardoor vele composities mogelijk zijn. Ieder Brand van Egmond lichtsculptuur is handgemaakt met grote zorgvuldigheid en passie in het Brand van Egmond atelier door opgeleide specialisten. Hierdoor krijgt elk lichtsculptuur zijn eigen unieke karakter en ieder lichtsculptuur wordt voorzien van een uniek nummer en een echtheidscertificaat.

details
 • Edison's Tail element
 • Edison's Tail element
 • Edison's Tail element
 • Edison's Tail element

Ersa

Brand van Egmond
Ersa

De Ersa behoort tot één van de nieuwste collecties van Brand van Egmond. Het moderne en creatieve design van de Ersa creëert artistieke vrijheid, waardoor de lamp in vele interieurs toegepast kan worden. Deze prachtige hanglamp kenmerkt zich door de metalen vormen die zijn geïnspireerd op geweien. Het metalen frame is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, wit, brons en nikkel. De Ersa creëert een prachtige kleurovergang tussen het frame en de glazen bollen. Afhankelijk van de afmetingen is de lamp uitgevoerd met één, twee of drie lichtpunten. Ieder Brand van Egmond lichtsculptuur is handgemaakt met grote zorgvuldigheid en passie in het Brand van Egmond atelier door opgeleide specialisten. Hierdoor krijgt elk lichtsculptuur zijn eigen unieke karakter en ieder lichtsculptuur wordt voorzien van een uniek nummer en een echtheidscertificaat.

details
 • Ersa Element
Taccia

De Taccia is een echte klassieker binnen de Flos collectie en is al sinds 1962 in productie. Aan de binnenkant van de handgeblazen bol zit een metalen reflector met een glimmende witte toplaag. Hierdoor wordt een indrukwekkend indirect licht gecreëerd. De bijzondere voet van de lamp is uniek van vorm en verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze voet rust op een gepolijste, vernikkelde stalen bodemplaat.

details
 • Taccia
 • Taccia PMMA
 • Taccia Small
Bon Jour

De Bon Jour collectie bestaat uit diverse tafellampen welke verkrijgbaar zijn met of zonder snoer. Het strakke en stijlvolle design van de Bon Jour lampen is een aanwinst voor iedere woonruimte. De lampen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. De Bon Jour variant met snoer is middels de inventieve dimmer op het snoer dimbaar. Daarnaast is er een variant verkrijgbaar zonder snoer, welke oplaadbaar is middels een micro USB-verbinding. De lichtbron heeft dan een levensduur van 6 uur.

details
 • Bon Jour
 • Bon Jour Unplugged

Puro

Brokis
Puro

Eem minimalistische variatie op afmosferische hanglampen is de nieuwe Brokis collectie Puro. De naam en inspiratie voor de collectie komt van het Spaanse woord voor sigaar: een verwijzing naar de samenstelling van de strakke lijnen van de Puro. Het ontwerp zorgt voor een intrigerende werking tussen verticale en horizontale lichtgevende buizen. De Puro is verkrijgbaar in diverse varianten en afmetingen en kan tevens geleverd worden als set, waarbij diverse buizen aan elkaar zijn verbonden.

 

details
 • Puro Horizontal 600
 • Puro Horizontal 800
 • Puro Horizontal 1000
 • Puro Vertical 600

Knot

Brokis
Knot

De nieuwste hanglamp binnen de Brokus collectie: de Knot. Prachtig in zijn eenvoud en materialen. De lamp is verkrijgbaar in verschillende tinten glas en heeft gecontrasterende robuuste materialen. Het touw dat door de lamp heen is verwerkt lijkt de onderzijde naar binnen te trekken. De Knot is verkrijgbaar in vier verschillende varianten, van cilinder tot bol.

details
 • Knot Sfera
 • Knot Disco
 • Knot Uovo
 • Knot Cilindro

Flutes

Brokis
Flutes

De eenvoudige en elegante conische vorm lijkt, zoals de naam al doet vermoeden, op een fluit. De Flutes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder oranje en opaline. Daarnaast is er keuze uit vier verschillende kabels: zwart, grijs, wit en oranje. De collectie omvat drie soorten lampen welke allemaal gemaakt zijn onder een verschillende hellingshoek.

details
 • Flutes 0º
 • Flutes 15º
 • Flutes 30º
Night Birds

Night Birds verschillen van de andere collecties van Brokis. De unieke technologie van Brokis heeft een zeer bijzondere hanglamp, in de vorm van een vogel, tot gevolg. De werkwijze van het gesmolten glas in een mal, welke vervolgens wordt gebogen, maakt het mogelijk om fijne nuances in de vorm van vleugels te creëeren. De lamp is verkrijgbaar in drie modellen en kan uitgevoerd worden in diverse kleuren.

details
 • Night Birds 780
 • Night Birds 750
 • Night Birds 590

© 2017 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken