sofas

bekijk nieuwe collectie toon alles

Filters

Productsoort

meer filters

Ontwerpers

Merken

Prijs

Filters

Grand Sofà

Een geheel nieuwe interpretatie van hedendaags design en luxues comfort wordt getoond in de Grand Sofà collectie. Deze nieuwe banken zijn ontworpen door Antonio Citterio en uitgebracht in 2017. Elegantie, kwaliteit en geometrische vormen smelten samen met de royaal bemeten proporties van deze sofa's. Het sierlijke silhouet wordt nog eens benadrukt door de brugvormige leuning aan de achterkant, waardoor het lijkt alsof de sofa boven de vloer zweeft. Een extra toevoeging is de keuze uit diverse rugleuningen! Zo is er keuze uit een volledig dichte rugleuning, maar ook een leuning waarbij de rechter- of linkerkant deels open is, zodat het extra gemakkelijk wordt om een sfeervolle zitopstellingen te creëren. De collectie heeft een ruime keuze aan elementen, waardoor je je zitomgeving volledig naar eigen wens kunt inrichten. Tevens is er een ruime keuze uit stofkleuren die zorgvuldig zijn samengesteld voor deze unieke collectie. 

details
 • Grand Sofà 3-Seater
 • Grand Sofà Chaise Longue
Indoor Furniture

Niet alleen voor buiten maar ook op het gebied van indoor producten, is Röshults ontzettend vooruitstrevend. Zo heeft het bedrijf comfortabele sofa's ontworpen speciaal voor binnengebruik, met het kenmerkende minimalistische design van Röshults. Deze comfortabele Monaco sofa's kunnen gecombineerd worden met prachtige salontafels, die precies hetzelfde frame hebben als de banken. Het bijzondere aan de Monaco collectie is dat ieder model een unieke toevoeging heeft: leder. De armleuningen van zowel de armchair als sofa zijn afgewerkt met leder. Maar ook de bijpassende tafels hebben een lederen afwerking aan de onderkant, waardoor deze prachtig gecombineerd kunnen worden met de zitelementen. Alle zitelementen worden uitgevoerd met lederen zit- en rugkussens met een zachte donsvulling die eveneens een uitmuntend comfort bieden. Daarnaast bevat de indoor collectie nog twee sideboards, die extra opbergruimte biedt. Kortom, ook deze collectie biedt ongekend veel mogelijkheden, die het combineren van meubelen zeer gemakkelijk maakt. 

details
 • Monaco Lounge Sofa 2-Seater
 • Monaco Lounge Sofa 3-Seater

Saké

B&B Italia
Saké

De Saké collectie is ontworpen door Piero Lissoni en behoort tot één van de nieuwste collecties van B&B Italia. Het basis idee achter het design van de Saké is de zoektocht naar lichtheid. Een technologisch platform dat magisch in de hoogte wordt geplaatst waardoor de Saké een eigentijds design krijgt. Het prahtige design wordt onder andere gecreëerd door de bijzonder vormgegeven arm- en rugleuningen, die beide wat gekanteld zijn. Dit zorgt - in combinatie met de comfortabele zit- en rugkussens - niet alleen voor een eigentijds design maar ook voor een zeer hoog zitcomfort. De ruime collecties omvat vele diverse elementen: van hoekelementen tot middenelementen en van complete sofa's tot chaise longues. Dankzij de vele mogelijkheden is er altijd een compositie mogelijk! Piero Lissoni: ''Voor mij is de Saké een platform om in vrede te zweven. Maar het is ook een bank...''. De meubelen zijn verkrijgbaar in allerlei exclusieve stof- en ledersoorten van B&B Italia.

details
 • Saké sofa 231 en chaise longue
 • Saké sofa 310
 • Saké sofa 272
 • Saké sofa short back 231

Cosy

MDF Italia
Cosy

De nieuwe Cosy collectie is ontworpen door Francesco Rota en combineert comfort met een warm, geruststellend design. De zachte, tijdloze lijnen die verwerkt zijn in een allesomvattend design bieden het allerbeste comfort. De prachtige ronde vormen van de Cosy geven zowel een speels als strak design en kan hierdoor geplaatst worden in diverse leefomgevingen. Er kan onder andere gekozen worden uit een hoge- of lage rugleuning welke allemaal uitgevoerd kunnen worden in allerlei exclusieve stof- en ledersoorten van MDF Italia. Daarnaast bevat de collectie diverse hoekelementen en koffietafels, speciaal afgestemd op het design van de Cosy.

details
 • Cosy sofa Paolina
 • Cosy compositie 1
 • Cosy compositie 2

Pollock

Minotti
Pollock

De Pollock collectie heeft een onderscheidend design dankzij de originele vormgeving van de hoge voet. Ook de verhoudingen van zijn vormen verlenen decoratieve aantrekkingskracht, die perfect staat tussen klassiek en moderniteit. Het subtiel gewatteerde motief in de kussens van de Pollock versterkt en illustreert de esthetische waarden van het bedrijf. Naast het strak vormgegeven ontwerp biedt de Pollock een uitstekend zitcomfort, die met sierkussens nog meer tot zijn recht. Daarnaast ontstaat door middel van de sierkussens een prachtig contrast in combinatie met de bekleding en het onderstel. De veelzijdige collectie is verkrijgbaar in allerlei exclusieve stof- en ledersoorten van de Minotti collectie en omvat onder andere chaise longues, hoekelementen, sofas en bijpassende poufs.

details
 • Pollock Sofa Large

Jacques

Minotti
Jacques

Het innovatieve design en de compacte proporties van de Jacques geeft aan iedere woonomgeving een harmonieuze sfeer. De uitgebreide collectie omvat banken, fauteuils en ottomans in verschillende formaten, die stuk voor stuk een retro stijl transformeren in een symbool van hedendaagse stijl. Het frame is afgewerkt met een licht bronzen afwerking, waardoor een verrassend contrast wordt gevormd met de stoffering of lederen bekleding. De geometrishe contouren en elegante stiksels benadrukken het gebogen silhouet van de fauteuils en banken van de Jacques collectie. Ieder zitelement biedt een aangename sensatie van warme dankzij de zachte kussens en rugleuning. De Jacques collectie kan geleverd worden met zowel stoffering als lederen bekleding.

details
 • Jacques 2-Seater Sofa
 • Jacques 3-Seater Sofa
 • Jacques Angled Sofa
 • Grand Jacques Medium

Lawrence

Minotti
Lawrence

Strak, gewaagd, zelfverzekerd en extreem veelzijdig: de nieuwe Lawrence collectie van Minotti, ontworpen door Rodolfo Dordoni! De royale maar strakke vormen weerspiegelen elegantie en geven zowel een klassieke als moderne uitstraling. De extreem veelzijdige collectie maakt multifunctionele composities mogelijk die een bijzondere allure voortbrengen. De collectie is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, de Lawrence en de zogenaamde Lawrence Clan, met stiksels in grafische, moderne vierkantige ontwerpen. Daarnaast kan er bij de Lawrence collectie gekozen worden uit een hoge of lage armleuning. Het elegante metalen frame met zwart-nikkel afwerking beklemtoont de formele esthetiek van de Lawrence. De geraffineerde stiksels die de Lawrence elementen verfraaien, illustreren verfijnde smaak en ambachtelijk vakmanschap. De Lawrence is verkrijgbaar met stoffering of lederen bekleding. De veelzijdigheid van de Lawrence collectie onthult zich in de mogelijkheden om zeer dynamische composities te creëren.

details
 • Lawrence Sofa 4-Seater
 • Lawrence Sofa 3-Seater
 • Lawrence compositie 1
 • Lawrence compositie 2
Soft Modular Sofa

De nieuwe Soft Modular Sofa is ontworpen door Jasper Morrison en heeft een nieuwe interpretatie van wat inmiddels een moderne klassieker is: de lage modulaire sofa met een uitgesproken horizontale lijn. Zijn hoge comfort, evenwichtige proporties en strakke design kan naar wens worden samengesteld dankzij de vele opties. Zo is er keuze uit vele diverse elementen, een ottoman en extra kussens. De dikke kussens zorgen voor een optimaal comfort en nodigen uit om ontspannen onderuit te zakken. De sofa kan uitgevoerd worden met de exclusieve stoffen en/of ledersoorten van Vitra.

details
 • Soft Modular Sofa 2-Seater
 • Soft Modular Sofa 2-Seater Chaise Longue
 • Soft Modular Sofa 2-Seater Ottoman
 • Soft Modular Sofa 3-Seater

Tabour

B&B Italia
Tabour

Het productieve duo Nipa Doshi en Jonathan Levien hebben decoratieve functionele items ontworpen welke verkrijgbaar zijn in drie uitvoeringen: ovaal, vierkant en een driekhoekvormige. Ze zijn ontworpen om eilandengroepen in het midden van een kamer nog meer vorm te geven. De bekleding is gespannen op het frame door een 'oversized knop'. De Ottoman's zijn verkrijgbaar in allerlei exclusieve stofferingen en ledersoorten van B&B Italia.

details
 • Tabour triangular Ottoman
 • Tabour square Ottoman
 • Tabour oval Ottoman

Édouard

B&B Italia
Édouard

De Édouard collectie van B&B Italia is ontworpen door Antonio Citterio en heeft een krachtige esthetische en functionele charme. Dankzij de vele elementen binnen deze collectie zijn er veel opstellingen mogelijk. De banken zijn ontworpen om het comfort te verhogen door een bredere zitting en een hogere rug toe te passen. Tevens kan de rugleuning worden voorzien van een hoofdsteun, voor een uitstekende ergonomische ondersteuning. De licht gebogen golvende lijnen van het concept zijn een uitnodiging voor gezellige bijeenkomsten. De collectie is verkrijgbaar in alle exclusieve stoffen en ledersoorten van B&B Italia.

details
 • Édouard 2-Seater
 • Édouard Chaise Longue right
 • Édouard 3-Seater
 • Édouard 4-Seater

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken

Nu een vraag?

Bel ons