diningstoelen

bekijk nieuwe collectie toon alles

Filters

Productsoort

Uitvoering

Ontwerpers

Merken

Prijs

Filters

Jens

B&B Italia
Jens

De nieuwe Jens collectie is ontworpen door Antonio Citterio en herinterpreteert het klassieke ontwerp van Chinese stoelen in een eigentijds design. Het vakmanschap van B&B Italia komt duidelijk naar voren in de vorm van gedraaid en gebogen hout en heeft een sfeervolle uitstraling dankzij de combinatie van de exclusieve lederen zitting en rugleuning die zowel het ontwerp als het zitcomfort verbeteren. De Jens is verkrijgbaar mét of zonder armleuningen en kan uitgevoerd worden in twee houtsoorten, waarbij keuze is uit diverse afwerkingen. De Jens kan uitgevoerd worden in allerlei exclusieve ledersoorten van B&B Italia.

details
 • Jens Chair
 • Jens Armchair

Flow Eco

MDF Italia
Flow Eco

De Flow Eco behoort tot één van de nieuwste collecties van MDF Italia, ontworpen met innovatieve, milieuvriendelijke materialen. Het gebruik van een nieuw technopolymeer materiaal dat bestaat uit diverse houtvezels brengt nieuwe aandacht aan het milieu en presenteert een innovatieve variant van de iconische Flow stoel. De zitschaal is afgewerkt met niet-fossiele grondstoffen die zeer vernieuwend zijn. Zo is de lichte variant gemaakt van beukenhoutvezel en de donkere variant van kokosvezel. De Flow Eco wordt geleverd met een upholstered pad, waarbij gekozen kan worden uit twee kleuruitvoeringen.

details
 • Flow Eco VN 4-legged oak base
 • Flow Eco 4-legged oak base

Amélie

Minotti
Amélie

De nieuwe Amélie collectie is ontworpen door Rodolfo Dordoni en omvat een comfortabele fauteuil en elegante diningstoel. De omhullende lijnen van de Amélie zorgen voor een perfecte combinatie van ergonomisch comfort en elegante proporties. Het frame is verkrijgbaar in twee afwerkingen: massief essenhout met een chestnut afwerking of massief beukenhout met een glanzend gelakt frame verkrijgbaar in sand, granite of mud. Dankzij het bijzonder strakke design van de stoel kan deze collectie uitermate goed gecombineerd worden met de tafels uit de Minotti collectie. Zowel de loungestoel als de diningstoel kunnen geleverd worden in allerlei exclusieve stof- en ledersoorten van Minotti.

details
 • Amélie Dining Chair

Fil Noir

Minotti
Fil Noir

De Fil Noir collectie is een van de nieuwe collecties van Minotti, ontworpen door Christophe Delcourt. Het uitgesproken design van de Fil Noir wordt voornamelijk gekenmerkt door de rugleuning met een omhullende comfortabele stoel. Hierdoor krijgt de fauteuil niet alleen een zeer hoog zitcomfort, maar ook een harmonieuze vorm. Het uitzonderlijke frame van metalen buizen met een zwarte afwerking hebben een kenmerkende gepolijste gouden verwerking, waardoor de Fil Noir een chique en karakteristiek design krijgt. Dit decoratieve contrast voegt de sterke formaliteit van deze collectie toe. De hoge mate van maatwerk wordt benadrukt door de strakke afwerking en nauwkeurige details. De Fil Noir collectie bestaat uit een comfortabele fauteuil en eetstoel en kan uitgevoerd worden met de exclusieve stoffen van Minotti.

details
 • Fil Noir Dining Chair

SAG

MDF Italia
SAG

De SAG collectie van MDF Italia is ontworpen door Nendo en bestaat uit en modern vormgegeven tafeltje, die tevens gebruikt kan worden als stoel. De SAG is verkrijgbaar in twee versies, waaronder een bamboo variant. De SAG is zowel buiten (bij polyurethaan zitting) als binnen neer te zetten en geeft uw interieur een finishing touch.

details
 • SAG

Aïku

MDF Italia
Aïku

De Aïku collectie van MDF Italia is ontworpen door Jean Marie Massaud en omvat diningstoelen met keuze uit verschillende frames. De Aïku heeft een verfijnd design en een hoge functionaliteit. Er kan gekozen worden uit zes verschillende frames en diverse kleuren. Bovendien is er ook een variant verkrijgbaar met armleuningen en een tafeltje.

details
 • Aïku 4-legged round
 • Aïku slede
 • Aïku slede met armleuningen
 • Aïku slede met tafeltje

Creed

Minotti
Creed

De Creed collectie van Minotti herbergt een complete serie meubelen, ontworpen door Rodolfo Dordoni. De collectie is gelanceerd in 2016 en is prachtig te combineren met de Freeman sofa collectie van dit Italiaanse topmerk. Naast eetstoelen biedt de Creed collectie ook fauteuils, banken en zelfs een bed.

details
 • Creed Dining little Armchair
 • Creed Lounge little Armchair
Porro Seats

De Seats collectie van Porro bestaat uit diverse series fauteuils en eetkamerstoelen die volledig in sfeer en design afgestemd zijn op de stoere stijl van dit Italiaanse topmerk. De stoelen zijn perfect te combineren met de eettafels van Porro en de fauteuils zijn mooi los te plaatsen of te combineren met de kastsystemen van Porro of sofa's van andere merken. Bekende namen in deze collectie zijn: Conch, Garda, Gentle, Ghiaccio, Jade, Neve en Spindle.

details
 • Conch Armchair sledge base
 • Conch Armchair rotating base
 • Garda Armchair
 • Gentle Armchair

Sign

MDF Italia
Sign

Elegant, vloeiend en harmonieus; de Sign collectie van designer Piergiorgio Cazzaniga voor MDF Italia. Een vloeiende lijn van hoogglans gelakt kunststof lijkt bijna te zweven. De Sign collectie biedt eetstoelen, fauteuils en een chaise longue die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Stuk voor stuk prachtige objecten voor elk interieur en een absolute designklassieker voor de liefhebber.

details
 • Sign Filo
 • Sign Chair matt
Wire chair

De Wire Chair van staaldraad is ontworpen als variant op de organische zitschaal uit één stuk. Technische verfijning komt samen met transparante lichtheid. De Wire Chiar van Charles en Ray Eames is leverbaar met een groot aantal verschillende onderstellen en optionele kussens  voor de zitting en rugleuning. Geschikt voor binnen en gedeeltelijk ook buiten!

details
 • Wire Chair DKR
 • Wire Chair DKW
 • Wire Chair DKX

© 2018 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken