Eastborn Slimme zet zo'n bed

  • Eastborn
  • Eastborn
  • Eastborn
  • Eastborn

Het Nederlandse Eastborn is opgericht in 1959 in Vroomshoop en produceert hoogwaardige en betaalbare slaapsystemen. Eastborn opereert als een zelfstandig bedrijf en richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. In 2007 is Eastborn onderdeel geworden van het internationale concern Hilding Anders uit Zweden. 

 

 

 

Eastborn collectie

Nummer 10 Excite

Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 Excite

€ 2.599,00

details

Nummer 10 Relax

Eastborn
Nummer 10 Relax

Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10 Relax

€ 2.299,00

details

Nummer 10

Eastborn
Nummer 10

Eastborn boxspringcombinatie Nummer 10

€ 1.999,00

details

eastborn the story

Eastborn Slaapsystemen BV is opgericht in 1959 in Vroomshoop, Nederland. In de ruim vijftig jaar dat Eastborn bestaat is het bedrijf groot geworden onder leiding van Wim Samsen die ondertussen terug getreden is. Eastborn opereert als een zelfstandig bedrijf en richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

 

                                                                                                     Oprichter Wim Samsen

 

In 2007 is Eastborn onderdeel geworden van het internationale concern Hilding Anders uit Zweden. Hierdoor worden extra mogelijkheden geboden om internationale kennis en ervaring uit te wisselen met zusterbedrijven over heel de wereld. Voor jou als consument betekent dit nóg eerder profiteren van de allerlaatste productinnovaties en kwaliteitsnormen.

 

 

Jarenlange expertise
Sinds de oprichting 1959 is de fabriek in Vroomshoop een aantal keren gemoderniseerd. Destijds werd begonnen met een fabriek van 1.000 m2. In de loop der jaren is er, dankzij de groei van het bedrijf, telkens weer uitgebreid en bijgebouwd. Anno 2009 heeft Eastborn 185 medewerkers en een totaal vloeroppervlak van ruim 20.000 m2. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de productie van de slaapsystemen. Door goed te luisteren naar de wensen van de consument en in te spelen op de laatste trends op het gebied van slapen en slaapkamers, is Eastborn in staat kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen te leveren die aan ieders wensen kunnen voldoen.

 

De Eastborn fabriek in Vroomshoop

 

 

A part of the Hilding Anders family...

Het merk Eastborn is onderdeel van Hilding Anders Netherlands. Alles wordt hier ontworpen, geproduceerd en getransporteerd met de grootste zorg naar de erkende Eastborn dealers in Nederland, Duitsland en België. In Vroomshoop zijn 185 werknemers werkzaam aan het produceren en ontwerpen van de Eastborn boxspring en matrassen collecties. Sinds 1939 stelt Hilding Anders zich ten doel om mensen een goede nachtrust te bezorgen. Wat begon in een timmermanswerkplaats in het zuiden van Zweden, is uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in de beddenbranche. Hilding Anders is er trots op om bedden en matrassen te leveren voor ieders behoeften: van de meest elementaire tot de meest exclusieve, van Scandinavië tot in Azië.
Het hoofdkantoor van Hilding Anders is gevestigd in Zweden, maar 7.000 medewerkers werken verspreid over 40 markten in de hele wereld en zij bepalen de concurrentiekracht van de onderneming. Met hun vakmanschap geven zij inhoud en vorm aan succesvolle merken en uitgebreide private label-concepten. Hoewel de bedrijven van Hilding Anders verschillende achtergronden hebben, delen zij de passie om voor steeds meer mensen een goede en gezonde nachtrust mogelijk te maken.

 

 

 

Kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Eastborn waarborgt haar kwaliteit zowel op productietechnisch, als op commercieel gebied. Naast de expertises van de diverse personeelsleden, zijn de meeste werknemers ook verantwoordelijk in projectgroepen. Daarmee wordt een goede samenwerking en begrip voor elkaars werkzaamheden gecreëerd. Daarnaast verzorgt Eastborn voor haar werknemers interne en externe opleidingen. Ook zijn er wekelijkse kwaliteitsbesprekingen met de teamleiders om een constante kwaliteit te waarborgen en om bij nieuwe producten de beste kwaliteit te bieden. De grondstoffen die ze gebruiken worden door onze inkoopafdeling ingekocht op kwaliteit en veel van de gebruikte inkooponderdelen zijn gecertificeerd op één of meerdere kwaliteitsnormen. Door slim en in grote hoeveelheden grondstoffen en materialen in te kopen zijn Eastborn bedden niet alleen heerlijk om in te slapen maar ook nog eens zeer betaalbaar.

 

Eastborn & HORA

Sinds onze start in 1999 werken wij al met Eastborn. De betrouwbare Nederlandse kwaliteit en de vriendelijke mensen achter het bedrijf hebben ons nog nooit teleurgesteld maar altijd positief verrast. We zijn trots op onze samenwerking en kunnen zo onze klant de best mogelijke nachtrust bezorgen. We tonen de gehele Eastborn collectie online maar ook in onze showroom zul je de Eastborn bedden uitgebreid tegenkomen in onze Eastborn studio. Hier vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en adviseren we je graag een bed op maat en wat past bij jouw persoonlijke behoeftes en slaapwensen. Slaap lekker!

 

 

slimme zet zo'n bed  

 

 

 

Eastborn
  • EASTBORN - How it's made

© 2017 hora volg ons op

Maak hier
direct uw keuze

Bezoek onze showroom van 3500 M2

Bereken route

Meer informatie?

Stel een vraag

Afspraak maken?

Afspraak maken