Interieurtrends van het najaar 2017 volgens Minotti

2017-11-02

Een van onze favoriete merken is toch wel het Italiaanse Minotti. Dit merk staat aan de absolute top als het gaat om luxe interieur en design. Vakmanschap en kwaliteit spelen hierbij een belangrijke rol. Maar net zo onderscheidend is het vermogen van Minotti om met hun meubels moeiteloos in te spelen op de laatste interieurtrends. In dit artikel bespreken we aan de hand van de nieuwste collectie de interieurtrends van het najaar van 2017.

Groen en goud: dé kleuren van het najaar 2017

Nu is groen al langer een trendkleur, die we rustig doortrekken naar de komende maanden. Daar komt nu goud ook bij. Deze elegante en chique kleur past perfect bij een elegant merk als Minotti. De interieurtrends van het najaar 2017 zien we heel mooi terug bij de nieuwe collectie Lawrence: strak, gewaagd, zelfverzekerd en extreem veelzijdig. Met stoffering of lederen bekleding in een ruim aanbod aan kleuren, waaronder groene en goudkleurige tinten. Geraffineerde stiksels verfraaien de elementen en laten meteen het stoere van deze collectie zien. Ook fijn: iedere denkbare opstelling is mogelijk. Wat een bijzondere allure!

Combineer stoffen als bouclé met elkaar

Eerder noemden we ‘m al: de collectie Lawrence. De bijbehorende bank is verkrijgbaar in de stof bouclé, een geweven stof met een oppervlak van lusjes. Deze matcht mooi met de leren poef uit dezelfde collectie. Bouclé is sowieso een populaire stof dit jaar. Combineer verschillende soorten materialen voor een stoer en verrassend effect. Dat kan door twee onderdelen van een bank met ieder een andere stof te bestellen, of er een contrasterende poef of bijzettafel naast te zetten. De Lawrence collectie biedt hiervoor volop mogelijkheden, zodat uw woning eruitziet volgens de interieurtrends van het najaar 2017.

Vormen mogen anders dan anders zijn

Vierkant, rechthoekig en rond: veel andere keuzes zijn er vaak niet. Tot de collectie Lou van Minotti! De constructie van deze eet- en bijzettafels is bijzonder complex en combineert een strak design met moderne technologie. De vormen zijn net wat anders dan anders, wat zorgt voor een spannend en uniek design. Dit past helemaal bij de interieurtrends van het najaar 2017. Het frame is gemaakt van larikshout in een lichte of donkere afwerking,voor het tafelblad kan gekozen worden uit glas of marmer. Er zijn diverse formaten en modellen verkrijgbaar, wij zijn enorm enthousiast over de grote ronde eettafel. Daar kun je heerlijk met vrienden en familie aan zitten.

Open en transparante meubelen zijn in

Minimalisme is de trend die we overal terugzien. Alles mag minder. Dat geldt ook voor de meubels zelf. Transparante meubelen zijn helemaal in volgens de laatste interieurtrends van dit najaar. Een prachtvoorbeeld is de Colette met hoge armleuningen, ook verkrijgbaar in de trendkleur goud. Door de zachte kussens is het heerlijk comfortabel zitten en genieten. En uiteraard passen de exclusieve stof- en ledersoorten weer goed bij de trends. Zet deze stoel naast de bijzettafel Caulfield voor ultieme transparantie. Het luchtige metalen design is minimalistisch en het goudkleurige spijlwerk zorgt voor een chique uitstraling.

Kom de interieurtrends van het najaar 2017 bekijken

Dit najaar is het de uitdaging om van een minimalistisch interieur toch een stoer geheel te maken. Dat kan met de trendkleuren groen en goud, of door verschillende stoffen met elkaar te matchen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Barneveld. Daar kun je met eigen ogen zien hoe onze collectie inspeelt op de interieurtrends van het najaar 2017!